Virksomhet

5 tøffe leksjoner lærte fra å starte en Internett-bedrift

5 tøffe leksjoner lærte fra å starte en Internett-bedrift

Å starte en Internett-bedrift er et populært emne i nesten alle nisjer.

Det er ingen barriere for oppføring med elektroniske bedrifter. De er billige og enkle å starte og generelt sett får du det du legger inn. I tillegg er det enkelt å implementere online virksomheter på siden. Det spiller ingen rolle om du jobber på heltid eller går på college på heltid - du kan bruke så lite eller så mye tid som du vil jobbe med din egen virksomhet.

Men å starte en Internett-bedrift er ikke en få rik rask ordning. Som enhver annen virksomhet kommer suksess først etter at det harde arbeidet er satt inn.

Hvis du vil starte en Internett-bedrift for å bidra til å supplere inntektene dine eller hjelpe deg med å nå dine økonomiske mål raskere, her er noen forretningsleser jeg måtte lære på den harde måten.

En blogg er ikke en bedrift

Det er 170.000 blogger startet hver eneste dag. Det er tankene som blåser. Noen blogger er startet som kreative utsalgssteder, mens mange andre er startet med håp om å få inn en inntekt.

Det tok meg litt tid å finne ut av det, men det er sant: en blogg er IKKE en virksomhet.

Sikker på at det er noen blogger som Få Rich Slowly og Bargaineering som har solgt for over en million dollar, men det er sjeldent. Å bli rik på bloggen var mulig for ti år siden, men det er ikke nå. Du har allerede savnet den båten.

En blogg er rett og slett et verktøy som vil bidra til å få virksomheten din lagt merke til. Det kan fungere som en startpakke for å selge dine tjenester eller et verktøy for å tiltrekke seg og kommunisere med publikum for å markedsføre produktene dine.

Men blogging om ditt daglige liv eller til og med et nisjeemne, kommer ikke til å gjøre deg rik, med mindre du har et produkt å selge.

Bedrifter selger ting. En blogg bør være hjelpemiddelet ditt i å selge, men det er definitivt ikke hele virksomheten din.

Endringen er ok

Når du går avsted for å starte din egen virksomhet, kan det ikke ende opp med den måten du hadde opprinnelig på bildet, men det er greit.

Jeg hadde disse gjennomtenkte planene om nøyaktig hva jeg ville gjøre: hvilke timer jeg ville jobbe, hvor mange artikler jeg skulle skrive hver dag, alle ebøkene jeg ville lage - da sluttet jeg jobben min og virkeligheten skjedde.

Jeg hadde planlagt mine dager rundt den tiden da jeg var den mest uproduktive bare fordi det var da alle andre jobbet. Jeg prøvde å håndheve en streng tidsplan på meg selv, men jeg følte at jeg var å kaste bort så mye tid på å gjøre dette.

Så jeg bestemte meg for å bytte opp ting. Jeg gikk tilbake til jobb om natten, jeg begynte å fokusere på jobbene jeg virkelig likte, og jeg har til og med begynt å jobbe med en ny bedrift som ikke er noe som jeg tidligere hadde tenkt for meg selv.

Når du lager de opprinnelige planene for din onlinevirksomhet, kan de ikke være en god passform når du legger dem i spill. Du kan finne deg selv i en helt annen posisjon enn du hadde opprinnelig forventet, men det er greit.

Markedet ditt er alt

En av mine første penger til å lage ideer var å selge produkter som ebøker og kurs på bloggen min. Problemet var imidlertid markedet jeg hadde valgt.

Bloggen som jeg hadde startet, var sentrert på personlig økonomi for enslige mamma. Mens jeg virkelig liker å samhandle med de fantastiske menneskene jeg har møtt gjennom bloggen min, er dette ikke et ideelt marked for å selge produkter.

Når markedet du velger handler om å spare hver eneste cent, er det ganske vanskelig å selge noe. Og enda verre, jeg føler meg ikke riktig å selge varer til folk jeg virkelig vil hjelpe.

Ta det fra meg: Markedet ditt kommer til å bli avgjørende i din bedrift å tjene penger. Du må tenke på markedet før du starter et produkt eller lagerbeholdning. Er det noen som faktisk skal kjøpe det du selger?

Du må fokusere på de store gevinster

Når det kommer til virksomheten er det så mange ting som deg kunne gjør det, men det skal du sannsynligvis ikke. Disse tingene er ganske enkelt distraherende deg fra arbeidet som faktisk kommer til å påvirke virksomheten din. Men når du ser alle andre som gjør disse tingene, føler du deg nesten forpliktet til å gjøre dem selv.

Se på de virkelig vellykkede menneskene i din bransje, og prøv å etterligne hva de gjør. Ikke rett opp kopiere sitt arbeid, men vær oppmerksom på hvordan de bruker sin tid og på hvilke områder de konsentrere seg mest på.

Når du starter din bedrift, må du fokusere på aktivitetene som virkelig betyr noe og blokkere alt annet ut. Det er den eneste måten du skal sette deg på foran konkurransen.

Koble til med likesinnede mennesker

Starte din egen virksomhet kan være skummelt. Det er mange ganger når du tviler på deg selv og enda flere ganger når du skal trenge tilbakemelding.

Finn noen i et felt som ligner på deg for å sprette ideer av. Du trenger noen som skal gi deg hundre prosent ærlig tilbakemelding. Og du må kunne ta konstruktiv kritikk.

Du kan også prøve å bli med i en mastermind-gruppe eller bli aktiv på et forum for gründere.

Siste tanker

Å starte din egen virksomhet kan være en realitet hvis du vil at den skal være. Reisen er spennende og skummelt alt i ett.

Det vil ta hardt arbeid, men med tiden gjør du virksomheten din til en suksess.

Hvilke leksjoner har du lært av å ha din egen virksomhet? Hva skremmer deg om å starte en bedrift?

Skrive Inn Din Kommentar