Investere

5 leksjoner fra en ny investor

5 leksjoner fra en ny investor

Når det gjelder å investere å komme i gang, er halv kampen.

Som ny investor har du alle slags frykt. Det er vanskelig å komme i gang. Du har ikke nok penger til å starte. Du vet ikke hva du gjør, eller hvor du selv skal åpne en konto.

Det gode er når du kommer i gang, alle disse fryktene går bort.

Her er fem erfaringer fra en ny investor.

Investering er enklere enn du tror

Alt som er nytt virker skremmende. Men når det gjelder å investere, har disse fryktene absolutt ingen fortrinn.

Siden jeg har begynt å investere, har jeg spilt rundt med to forskjellige investeringsplattformer. Og begge var sånn lette å komme i gang med. Siden jeg hadde min sparingskonto med Capital One 360, gikk jeg videre og åpnet en Share Builder-konto og kjøpte min første aksje. Dette var det enkleste stedet for meg å starte. Nå som jeg vet hva jeg gjør og ikke liker, kan jeg se etter en plattform for å bedre passe mine behov.

Men den største tingen som holdt meg i gang, var å tenke jeg trengte tusenvis av dollar til å investere. Dette er rett og slett ikke sant. Du trenger ikke å ha massevis av penger for å komme i gang. Faktisk begynner du å investere med så lite som $ 10 - selv med pensjonskontoer.

Jeg startet med et par hundre dollar og har lagt til et annet par hundre i kontoen min hver måned siden da.

Ikke start med Penny Stocks

Vil du ha en sikker brann måte å drepe noen investing tapperhet du har mønstret opp? Kjøp penny stocks og se dem miste halvparten av deres verdi!

Mine første aksjekjøp var to forskjellige penny stocks. Jeg trodde jeg hadde en strålende ide og skulle se en høy høy avkastning på investeringen min. Og på et tidspunkt ble en av mine valg nesten fordoblet. Så dager etter det var bare verdt halvparten av det jeg betalte. Begge mine penny stocks nå sitte i denne posisjonen.

Det er noen mennesker som har klart å leve ut av dagens handel (kjøp og salg av aksjer mens de stadig overvåker dem), men hvis du bare har begynt, er dette ikke veien å gå.

Jeg har nå kjøpt utbyttebeholdning i stedet for penny stocks. Utbyttebeholdninger er en langt sikrere innsats.

Se etter gebyrer

Når det gjelder å investere, kan gebyrer være rikelig. De fleste pensjonskontoer har noen form for gebyrer knyttet til dem som å kjøpe og selge enkelte aksjer i en personlig investeringskonto.

Tenk på det. Hvis du vil kjøpe aksjer for $ 100 og du betaler $ 7 for å kjøpe aksjen, mister du øyeblikkelig 7 prosent av pengene dine. At 7 prosent vil ta en stund å komme tilbake.

Det er nå avgiftsfrie investeringsplattformer som dukker opp over alt. For eksempel er WiseBanyan verdens første gratis finansiell rådgiver - belaster deg ingenting på dine investeringer og tilbyr et super lavt investeringsbeløp. Det er her jeg legger mine pensjonskontoer.

Når det gjelder å kjøpe individuelle aksjer i en personlig investeringskonto, må du gjøre forskning for å finne en plattform du stoler på som belastes minst for handel.

Jo tidligere du starter det bedre

Hvis jeg skal være ærlig, vil jeg si at investeringen er litt vanedannende. Det er morsomt å sette pengene dine på aksjemarkedet og se det vokse. Det er gøy å kontinuerlig legge til investeringskontoene dine. Det er gøy å vite at du tar et skritt i riktig retning når det gjelder å bygge økonomisk stabilitet.

Og du har hørt det før; Jo tidligere du begynner å investere jo bedre.

Sammensatt interesse betales på din rektor og også interessen du har påløpt. Og når du investerer fungerer det til din fordel.

Hvis du vil vokse pengene dine, begynn å investere nå.

Les, les, les - eller ta kurs

Det er mye å lære om å investere. Mye av læringen vil være prøving og feiling. I mitt tilfelle - dette tenkte jeg skulle tjene penger på penny stocks.

Jo mer penger du må investere mer kunnskapsrik, må du være om det du investerer i. Les investere bøker, blogger eller ta kurs på å investere.

Jo mer du lærer de bedre avgjørelsene du vil kunne gjøre.

Hva frykter har du for å investere? Hvilke forhindringer måtte du overvinne for å komme i gang?

Skrive Inn Din Kommentar