Banker

5 Finansielle forberedelser for å gjøre for college

5 Finansielle forberedelser for å gjøre for college

Det er den tiden igjen. Skolen ligger rett rundt hjørnet. Og hvis du ikke har begynt å gjøre økonomiske forberedelser, er det ikke for sent.

Det er på tide å knytte de løse ender og sørge for at neste år med høyskole er ditt beste. Ved å få dine ender på rad nå kan du stresse mindre om penger og i stedet fokusere på mulighetene som vil hjelpe deg med å bøte opp ditt CV og bygge nettverket ditt.

Her er fem økonomiske forberedelser du bør gjøre for det kommende skoleåret.

Få finansiell hjelp, stipend og studentlån på plass

Første ting først. Hvis du ikke allerede har fylt ut FASFA, bør du gjøre det nå. Vær også sikker på at din andre finansiering, som stipend og studielån, er på plass.

Hvis du er studentlån er forvirrende, må du være sikker på å lese den endelige veiledningen til studielån. Denne veiledningen vil lede deg gjennom alt du trenger å vite om studielån, av hvilken type du skal få til å betale dem etter eksamen.

Få budsjettet ditt i orden

College er dyrt, men med kreativitet kan du redusere kostnadene dine. Det er ikke nødvendig å ta ut tusenvis av ekstra studielån, i stedet bør du opprette og holde fast i et budsjett.

Her er noen innlegg som vil komme i gang.

  • Den minimalistiske guiden til et realistisk høyskolebudsjett
  • 6 måter å overleve i college på et stramt budsjett
  • College budsjettering tips

Spar penger på lærebøker

Jeg tror vi kan alle være enige om at en av de største smertene i høgskolen er den vanvittige prisen på lærebøker. Jeg pleide å svette til prisene. Seriøst, $ 100 + dollar for en bok du vil bruke i noen måneder. Nei takk.

I stedet for å shelling ut en båt, er det mye penger for nye bøker på jakt etter bruk. Du kan sjekke ut Amazonas lærebokstjeneste

hvor du kan kjøpe brukte bøker og deretter selge dem tilbake når du er ferdig. Det er noen betydelige besparelser ved å gjøre denne en ting.

Når du går tilbake til skolen, er det flere viktige ting du trenger. (Sjekk ut dette innlegget for mer.) Sørg for at du gjør leksene dine slik at du kan høste maksimale besparelser.

Få de beste tilbudene på Must Have Tech

"Må ha" tekniske elementer ser ut til å være i stadig endring. I stedet for å kjøpe inn i sprøytenarkomanen må du gå på ting som vil vare deg gjennom hele din høyskolekarriere.

Se etter kvalitet og bruk det faktum at du er en student til din fordel.

For eksempel kan du få gode tilbud gjennom Sony Education Store bare for å være student. Du finner rabatter på bærbare datamaskiner, tabletter, videoopptakere, stemmeopptakere og mer.

Gjør din forskning og se etter rabatter. De er der ute overalt!

Linje opp noen inntektsinntektsmuligheter

Nå er vi på de morsomme tingene - tjener penger i stedet for å bruke det.

Jeg vet at du er veldig opptatt med skolen, men det betyr ikke at du heller ikke kan fungere. Faktisk er det mange mennesker som jobbet hele veien gjennom college, og hvis du ville at du kunne gjøre det samme.

Men jeg får det helt hvis du bare vil hente litt deltids timer mens du treffer bøkene hardt. Det er ingen skam i det!

Besluttet hva slags arbeid du vil gjøre og gå for det. Du kan stille opp arbeid på ditt universitet, få en deltidsjobb på campus, frilans, eller til og med starte egen virksomhet.

Velg en inntektsfortjeneste som sammenfaller med dine mål og tidsplan.

Få det gjort!

Hvis du ikke allerede har gjort alle disse økonomiske forberedelsene til høyskolen, gå videre og få dem krysset av listen din. Du vil føle deg så mye bedre når du kan sette fokus på dine studier og slutte å bekymre deg for penger.

Hvilke andre økonomiske forberedelser skal studentene gjøre for det kommende skoleåret?

Skrive Inn Din Kommentar