Banker

5 alternativer for folk som ikke kan gå hjem til helligdager

5 alternativer for folk som ikke kan gå hjem til helligdager

Som ferien tilnærming, mange mennesker planlegger å ta seg av, bruke kvalitetstid med familien, og spis masse god mat. Høres bra ut, ikke sant? Imidlertid kan mange studenter og unge fagfolk ofte finne seg strandet i ferien, ikke har råd til å gå hjem for ferien til å være sammen med familien.

Jeg vet, jeg har vært der. Da jeg forlot Los Angeles for å gå til New York for høyere utdanning, opplevde jeg min første jul uten min familie. Det var litt trist, men jeg fikk det til å fungere. Deretter flyttet jeg til Portland, Oregon og har nå savnet noen Thanksgiving og julferie med familien min.

Hvis du befinner deg i denne situasjonen, bruk disse tipsene til å ha en morsom og sparsommelig ferie, selv om du ikke kan gjøre det hjem for å være sammen med familien din.

Vert en Potluck

Det er sannsynlig at du ikke er den eneste i vennegruppen din som ikke kommer hjem til ferien. I stedet for å tilbringe ferien alene, invitere andre i en lignende situasjon over for en potluck. Jeg har blitt invitert til mange "Friendsgiving", og det er en fin måte å koble til, dele historier og binde over mat. Også, hosting en potluck er så mye mindre stressende enn å forsøke å lage mat selv.

Frivillig

I stedet for å vende seg i selvmedlidenhet fordi du opplever din første ferie uten din familie, ta handling og gi tilbake til de mindre heldige. Helligdager er en flott tid å frivillige på et hjemløst hus, pensjonisttilværelse og mer. I mange år frivillig jeg på et hjemløst ly på Thanksgiving. Det er ikke noe mer givende enn å fôre et deilig, varmt måltid til noen som virkelig trenger det. Frivillig arbeid er så givende og er en fin måte å tilbringe ferien hvis du ikke kan være sammen med familien din.

Har en Skype-dato

Med fremskritt innen teknologi er det lettere enn noensinne å holde kontakten med kjære. Du kan være tusenvis av miles unna, men det betyr ikke at du fortsatt ikke kan "se" hverandre på ferien. Planlegg en Skype-dato og del ut historier om takknemlighet sammen. Mens Skyping ikke er det samme som å være der i person, er det et fint alternativ.

Arbeid

Hvis du er strandet i ferien, finner deg alene og vil ha noe å gjøre, foreslår jeg sterkt å finne noe arbeid for å holde deg opptatt. Bonus: folk betaler bedre å jobbe på helligdager.

Da jeg var en brutet kandidatstudent i New York, jobbet jeg to konserter i løpet av ferien. Jeg var en kjæledyr sitter i to uker, som ga meg litt ekstra penger og tilgang til eierens studioleilighet (som var en herlig forandring fra å ha 4 romkamerater). I tillegg til kjæledyret sittende gig fant jeg en konsert på Craigslist til en julemiddagshjelp. Jeg møtte kvinnen på forhånd og diskutert mine oppgaver, som inkluderte oppvarming av mat, servering og rydding. Jeg jobbet på julaften og laget $ 250 for et par timer med arbeid. På en merkelig måte måtte jeg tilbringe tid med denne familien på ferie, men liker også å ha litt ekstra penger i lommen min.

Trykk på Tilbakestill-knappen

Hvis du er strandet i ferien og de andre alternativene ikke appellerer til deg, bør du vurdere å trykke på tilbakestillingsknappen på livet ditt. Hva mener jeg? Ta deg tid og gjør ingenting. Les flere bøker. Endelig organisere papirarbeidet ditt som er stablet opp i hjørnet. Rengjør skapet ditt med unødvendige gjenstander.

I år går jeg ikke hjem til Thanksgiving, og min plan er å organisere alt i leiligheten min og rense. Jeg vil starte med en ny skifer. I løpet av året blir mange små ting kastet til veikanten, og før all snakk om Nyttårs resolusjoner og mål, vil jeg være forberedt . Så uansett små ting du vet, må du gjøre, men du har unngått som pesten, gjør nå. Jeg elsker å jobbe med mine egne ting i løpet av ferien. Det er stille og stille, noe som gjør at jeg kan fokusere.

Skal du hjem til ferien? Hva er planene dine?

Skrive Inn Din Kommentar