Investere

401k Grenser for høyt kompenserte ansatte

401k Grenser for høyt kompenserte ansatte

De fleste innser at en 401 (k) er en av de aller beste pensjonsprogrammene som er tilgjengelige. Hvis bedriften tilbyr en, bør du definitivt dra nytte av det. Det gir mulighet for mer sjenerøse bidrag enn de fleste andre planer som er tilgjengelige for ansatte, og kommer ofte med et arbeidsgiveravstemmende bidrag. Men det folk flest er mindre klar over er at det er 401 (k) grenser for høyt kompenserte ansatte.

Forståelse 401 (k) Bidragsgrenser

Hovedattraksjonen til 401 (k) planer er beløpet du kan bidra med. For 2018, den $ 18 500, opp fra $ 18 000 i 2017. Du kan også gjøre et "innhente" bidrag hvis du er 50 år eller eldre. Det legger til ytterligere $ 6000 på bidraget. Hvis arbeidsgiveren din har et tilsvarende bidrag, blir det til en seriøs verdiskapningsordning.

For eksempel, la oss si at du gir hele $ 18 500 innskudd. Men du er 50 år gammel, så du kan legge til en annen $ 6000. Det er $ 24 500 som kommer fra deg. Din arbeidsgiver har en 50% kamp, ​​og bidrar med en annen $ 9,250, og du er allerede fullt utfestet i planen. Det bringer ditt totale bidrag for hele året opp til $ 33.750.

Det er den typen penger som drømmer om førtidspensjon er laget av. Det er også grunnen til at 401 (k) planene er så populære.

Tilleggsgrenser for høyt kompenserte ansatte

Så attraktiv som det ser ut, er det alvorlige begrensninger på planen hvis du faller under kategorien høyt kompensert ansatt, eller "HCE" for kort.

Terskelene som definerer deg som et HCE er sannsynligvis lavere enn du tror. Jeg skal gi definisjonen i neste avsnitt, men det er nok å si at hvis du faller inn i denne kategorien, er din 401 (k) plan plutselig ikke så generøs.

I de enkleste termer kan bidrag fra HCE ikke være overdreven i forhold til ikke-HCEs. For eksempel, hvis gjennomsnittlig planbidrag av ikke-HCE er 4%, så er det mest en HCE som kan bidra er 6%. Vi kommer inn på hvorfor det er litt. Men hvis du lager $ 150 000, og du planlegger å maksimere ditt bidrag til $ 18 500, kan du oppleve at du kun kan bidra med $ 9 000. At 6% av din 150.000 dollar lønn.

Slik kan HCE-bestemmelsene begrense 401 (k) planlegger bidrag fra høyt kompenserte ansatte.

Hvis du er fast bestemt på å være et HCE etter det faktum - som etter at du har gjort et fullt 401 (k) bidrag for året - skal bidraget bli omklassifisert. Overskottet vil bli refundert til deg, og ikke beholdt innenfor planen. Et viktig skattefradrag vil gå tapt.

Her er en annen liten rynke ... en HCE er ikke alltid åpenbar. IRS har det som er kjent som familieattribusjon, som betyr Du kan være fast bestemt på å være en HCE med blod. En ansatt som er ektefelle, barn, besteforelder eller foreldre til noen som er en 5% (eller større) eier av virksomheten, anses automatisk for å være en eier av 5% (eller større).

La oss grave litt dypere ...

Hva bestemmer en høyt kompensert ansatt?

IRS definerer en høyt kompensert ansatt som en som ...

  • Eide mer enn 5% av interessen i virksomheten til enhver tid i løpet av året eller året før, uansett hvor mye kompensasjon den personen har tjent eller mottatt, eller
  • For det foregående år mottok kompensasjon fra virksomheten på mer enn $ 120.000, og hvis arbeidsgiveren så velger, var i de øverste 20% av medarbeiderne når de var rangert etter kompensasjon.
Koket ned, det er tre tall for å være oppmerksom på - 5% (eierskap), 120.000 dollar (inntekt) og 20% ​​(som i, du er i 20% høyest betalte personer i ditt firma).

Umiddelbart tror jeg jeg vet hva som går gjennom tankene dine: $ 120.000 er høyt kompensert? Jeg vet, ikke sant? I stor del av landet, spesielt de store kystbyene, som New York og San Francisco, er det knapt nok å komme forbi. Men dette er bare hvor IRSen trakk linjen, og vi står fast med den. Hvis jeg skulle gjette, ville jeg si at basen er sannsynligvis et tall satt for mange år siden, det har aldri vært tilstrekkelig oppdatert.

Hensikten med høyt kompensert medarbeider 401 (k) (HCE 401 (k)) er å hindre at høyere lønnede arbeidstakere får størst nytte av arbeidsgiverpensjonerte pensjonsordninger. Tross alt, jo høyere inntekt, desto mer kan du betale inn i pensjonsplanen. En ansatt som blir betalt $ 150 000 per år kan bidra mye mer enn noen som gjør $ 50 000. IRS-forskriften er utformet for å redusere denne ubalansen.

Ikke-diskrimineringstester

Jeg kan være skyldig i å gi deg mer informasjon her enn du vil vite. Men dette kommer ned til mekanikken til hele HCE-saken. Hvis du er en ansatt, trenger du ikke å bekymre deg for dette - din arbeidsgiver vil utføre disse testene. Men det kan være viktig hvis du er eier av en liten bedrift, og du må faktisk utføre testen selv. Hvis du ikke har en appetitt for den tekniske, kan du ikke hoppe over denne delen.

For å sikre at alt går i henhold til regulering, krever IRS at arbeidsgivere utfører ikke-diskrimineringstester årlig.

401 (k) Planene må testes for å sikre at bidragene til lavere lønnede ansatte er "proporsjonale" med de som er laget for eiere og ledere som passer under kategorien høyt kompenserte ansatte.

ADP- og ACP-test

Det er to typer tester:
  1. Faktiske utsettelsesprosent (ADP) tester, og
  2. Faktisk bidragsandel (ACP) tester

ADP måler valgfrie utsettelser, som inkluderer både pretax og Roth deferrals, eksklusiv innhente bidrag, både av høyt kompenserte ansatte og ikke-HCEs. Ved hjelp av denne metoden deles deltakerens valgfrie utsettelser med deres kompensasjon, som produserer faktisk utsettelsesforhold (ADR). som beregnet for både HCEs og ikke-HCE-ansatte. (Bli med meg nå!)

ADP-testen er oppfylt dersom ADP for kvalifiserte høyt kompenserte ansatte ikke overstiger det største av:

  • 125% av ADP for ikke-HCEs, OR
  • De mindre av 1) 200% av ADP for ikke-HCEs, eller 2) ADP for ikke-HCEs, pluss 2%.
Så er det ACS-testen. Det er oppfylt dersom ACP for høyt kompenserte ansatte ikke overstiger det største av ett av følgende:
  • 125% av ACP for ikke-HCEs, OR
  • De mindre av 1) 200% av ACP for gruppen av ikke-HCEs, eller 2) ACP av ikke-HCEs, pluss 2%.

Er du fortsatt med meg???

Legg merke til at på hver prøve er det tilbudet "pluss 2%". Det er betydelig. De gjennomsnittlige 401 (k) bidragene til HCEs i planen kan ikke overstige de for ikke-HCEs med mer enn 2%. I tillegg kan kollektive bidrag fra HCEs ikke være mer enn dobbelt så stor andel av ikke-HCEs bidrag.

Et av de største problemene med ikke-diskrimineringstester er at resultatene kan være overdrevne hvis ikke-HCEs gjør relativt små prosentbidrag, eller om få deltar i planen.

Som en høyt kompensert medarbeider kan du maksimere dine bidrag hvert år. Men ansatte som tjener mer beskjedne inntekter kan gå for minimal bidrag. Det kan skje resultatene av testingen. Dessverre er det ingen enkel måte rundt det problemet.

Hva skjer hvis din 401 (k) plan mislykkes testen?

Det er her situasjonen blir litt stygg. Testen kan utføres innen 2 ½ måneder inn i det nye året (15. mars) for å bestemme seg. De må da ta til rette for å korrigere det innen kalenderåret. Hvis planen mislykkes testen, vil ditt overskytende bidrag bli returnert til deg. Du mister skattefradrag, men du får pengene dine tilbake og livet vil fortsette.

Det er litt komplikasjon her også. Det overskytende bidraget til planen i løpet av det siste skatteåret vil bli refundert det følgende året som skattepliktig inntekt til HCE. Det betyr at når du får ditt overskytende bidragsgebyr, må du sette penger til side for å dekke skatteforpliktelsen. Bedre ennå, gjør en estimert skattebetaling for å unngå straffer og renter. Det vil være viktig hvis overskuddet refunderes er tusenvis av dollar.

Hva skjer hvis problemet ikke er identifisert og korrigert innen den tidsrammen?

Det blir veldig stygg.

401 (k) planens kontant- eller utsatt ordning vil ikke lenger være kvalifisert, og hele planen kan miste sin skattkvalifiserte status.

Det er litt mer til dette, men jeg kommer ikke til å gå lenger. Dette er bare for å gi deg en ide om hvor alvorlig IRS handler om en HCE 401 (k).

Svært kompensert ansatt 401 (k) Løsning Strategier

Hvis du er en høyt kompensert ansatt, er det noen strategier for å redusere effekten? Ja - ingen like god som å kunne gjøre et fullt skattepliktig 401 (k) bidrag, men de kan minimere skaden.

Gjør ikke-fradragsberettigede 401 (k) bidrag. Du kan fortsatt gjøre bidrag, du vil bare miste skattefradrag. Det er ikke en fullstendig katastrofe skjønt. Disse bidragene vil fremdeles generere skattefordelte investeringsinntekter.

Lag 401 (k) innhente bidrag. 401 k) innhente bestemmelser er ikke begrenset av høyt kompenserte ansattes regler. Dette gir potensiell lettelse - forutsatt at du er 50 år eller eldre. 401 (k) planene kommer med en oppsummering på $ 6000 hvis du er 50 år eller eldre. Hvis du er fast bestemt på å bli høyt kompensert, kan du fortsatt gjøre dette bidraget.

Få din ektefelle maksimalt ut av sitt eller hennes pensjonisttilskudd. Det vil si hvis de ikke er også ansett som en høyt kompensert ansatt.

Sett opp en helse sparekonto (HSA). Dette er ikke en pensjonsplan, men det vil gi beskjed utsatt besparelse. Det vil hjelpe deg med å bygge opp en plan for å betale helsekostnader i pensjonsalderen. For 2018 kan du bidra til opptil $ 6 900 (gift) eller $ 3 450 (singel). Du får en skattepause på ditt bidrag.

Spar penger på skattepliktig konto. Naturligvis er en slags skattebeskyttet besparelsesplan alltid foretrukket, spesielt hvis du er seriøst begrenset i din 401 (k) plan. Men dette alternativet bør aldri bli ignorert. Hvis du er en høyt kompensert medarbeider, men pensjonsavgiftene er begrensede, må du gjøre noe for å gjøre forskjellen.

Å spare penger i skattepliktig regnskap er en solid strategi. Det er ingen grenser for hvor mye du kan bidra. Og selv om du ikke får en skattepause på bidragene eller investeringsinntektene, vil du kunne ta penger ut når du trenger det, uten å måtte bekymre deg for å betale skatt på det.

Den ydmyke IRA til redning

Et enda enklere alternativ er bare å gjøre et IRA-bidrag. Det er ikke noe fancy her, men hvis du er en høyt kompensert ansatt, aldri overse det åpenbare. Det er tre måter du kan gjøre dette på:

Lag et bidrag til en tradisjonell IRA. Nesten alle som har noe inntektsnivå kan gi et bidrag.Men skattefradrag for bidrag - hvis du allerede er dekket av en arbeidsgiverplan - faser ut på $ 121 000 for ektepar, i $ 73 000 for singler. Men hvis HCE-status begrenser dine 401 (k) bidrag, vil dette være en måte å dra nytte av skatteutsettelse av investeringsinntekter. Bidrag er ikke like generøse som de er for 401 (k) planer, på rett og slett $ 5 500 per år (eller $ 6.500 hvis du er 50 eller eldre), men hver eneste liten bit hjelper.

Gjør et bidrag til en Roth IRA. Du kan gi et bidrag hvis inntekten din ikke overstiger $ 135 000 (enkelt), eller $ 199 000 (gift). Det er ingen skattefradrag med Roth IRA konverteringer, men du vil ha utsatt investeringinntekt. Best av alt, når du går på pensjon, kan uttak tas uten skatt.

Lag et tradisjonelt IRA-bidrag som ikke er fradragsberettiget, og gjør deretter en Roth-konvertering. Hvis du gjør det, kan du unngå skatteforpliktelsen for konverteringen. Men du vil konvertere skattefordelte besparelser til skattefri med Roth. En av de største fordelene med denne strategien er at det ikke er noen inntektsgrense. Selv om inntekten din overskrider terskelene ovenfor, kan du gjøre et uavhengig bidrag til en tradisjonell IRA, og deretter konvertere den til en Roth IRA.

Endelige tanker på 401k grenser for høyt kompenserte ansatte

Hvis du er en ansatt i en stor organisasjon, har din arbeidsgiver sikkert funnet ut hvordan du kan unngå HCE-problemet. Det er mer et problem for mindre arbeidsgivere. Hvis du er arbeidsgiver, er dette en situasjon du må overvåke nøye. Din planadministrator bør kunne hjelpe.

Det er to måter å fikse problemet på. Du kan tilby en sikker havn 401 (k) plan, som ikke er underlagt diskrimineringstestene. Ellers kan du gi en generøs arbeidsgiverkamp. Kampen kan øke medarbeiderens deltakelse i planen til godt over 50%, som ofte løser HCE-problemet.

Men hvis du er en høyt kompensert ansatt i et lite selskap, vet du ikke at det er et problem før du får varsel fra din arbeidsgiver. Det vil komme i form av en avkastning av det som er fast bestemt på å være ditt overskytende bidrag, og en potensiell skatteregning som et resultat.

Er du ansett for å være en høyt kompensert ansatt, eller har du vært i det siste? Fikk du med en tilbakebetaling og en påfølgende skatteregning? Hva gjør du eller din arbeidsgiver for å løse problemet?

Skrive Inn Din Kommentar