Investere

4 små investeringsideer

4 små investeringsideer

Du vil begynne å investere, men du føler at du ikke har nok penger til å komme i gang. Jeg vet nøyaktig hvor frustrerende dette kan være!

Siden mitt viktigste økonomiske mål i år var å begynne å investere, måtte jeg jobbe med mitt ganske små budsjett.

Det jeg skjønte imidlertid er at du virkelig ikke trenger mye penger å investere. Heck, du kan komme i gang med bare $ 10.

Så hvis du tenker at du ikke har nok penger lagret for å begynne å investere i fremtiden, er du helt feil.

Her er noen små investeringsideer som kan komme i gang.

Åpne en ikke-innskuddspensjonskonto

I årevis hadde jeg skutt bort fra å åpne en pensjonskonto for en grunn: de enorme innskuddene!

Det meste av det jeg leste opplyste at du trenger rundt $ 2500 bare for å åpne en pensjonskonto. (Feil.) Og i tillegg må du lage automatiske innskudd hver måned. (Feil igjen.) Siden jeg ikke hadde det $ 2500 for å åpne en konto eller at $ 200 for å bidra på en månedlig basis, bare jeg drømte om å investere.

Så tidligere i år ble jeg introdusert til online investeringsrådgivere som IQuantifi and Betterment som krever ingen minimumsinnskudd og ingen automatiske overføringer.

Jeg åpnet pensjonskonto i år med bare $ 50, og det var så darn enkelt. Det er egentlig ingen grunn til ikke å komme i gang.

Individuelle aksjer

Mine første investeringsopplevelser skjedde ikke med en pensjonskonto. De skjedde i min personlige investeringskonto da jeg begynte å kjøpe enkelte aksjer tidligere i år.

Mine første par aksjeplukkene var episke mislykkes, så det var virkelig en velsignelse at jeg la svært lite penger inn i dem. Da jeg raskt lærte farene ved å kjøpe penny stocks, begynte jeg å samle utbyttebeholdninger.

Hvis du er ny til å investere, tror jeg personlig å kjøpe individuelle aksjer er en fin måte å få føttene våte på. Det er bokstavelig talt tonnevis av forskjellige aksjer du kan kjøpe for under $ 100.

Det er flere meglerhus du kan gå gjennom for å kjøpe enkelte aksjer, men mange av dem krever $ 5 - $ 10 per handel. (Dette betyr at du vil bli belastet for hver transaksjon du lager.) Jeg bruker personlig Capital Builder 360's Share Builder som belaster $ 6,95 per online-handel. Det er imidlertid billigere transaksjonsgebyrer for automatiske investeringer.

Hvis du gjør noen graving, bør du kunne finne en megling som koster enda mindre.

Her er noen tips om kjøp av enkelte aksjer:

  • Hvordan stjele Pro's Stock Picks
  • De 4 lovene for investering i aksjer
  • Markedsinnsikt fra topp investorer
  • Se også våre Daglige Investeringstips

Peer to Peer Utlån

Jeg nølte med å legge dette til listen fordi Peer to Peer Lending er noe jeg ennå ikke har prøvd.

Du skjønner, jeg ønsket å komme inn på P2P-handlingen et par år tilbake, men dessverre er det ikke tillatt i Ohio, og derfor kan jeg ikke gi det et skudd!

Jeg venter på Ohio for å løsne regjeringen litt, men til da har jeg holdt øye med noen av mine blogger som har vært ganske vellykkede med P2P-utlån.

Med både Prosper og Lending Club trenger du bare $ 25 for å komme i gang med å investere. Hvis du vil lære mer om å komme i gang, sjekk ut disse artiklene:

  • 4 tips for investering med P2P lån
  • Prosper: Peer to Peer Utlån

Din egen bedrift eller karriere

For raskere avkastning vil jeg anbefale å starte egen virksomhet eller investere i karrieren din.

Hvis du legger et par hundre dollar i retning av å få en sertifisering eller å ha et CV, profesjonelt opprettet, hvor mye mer penger tror du at du kan gjøre ved din nåværende jobb?

Og for potensielt raskere avkastning som starter din egen virksomhet, kan det være et smart trekk.

For eksempel betalte jeg rundt $ 50 for å begynne å få min nettside satt opp og etter omtrent et års arbeid har jeg kontinuerlig tatt med rundt $ 400 - $ 1000 per måned.

Det er tonnevis av bedrifter du kan investere i skjønt, utenfor omfanget av nettbasert arbeid. Hvis du trenger noen ideer, sjekk disse innleggene:

  • 5 måter å tjene penger på nettet
  • 10 måter å tjene ekstra $ 100 / måned
  • Se også Young Millionaire Series

Vær tålmodig

Hvis du bare begynner å investere, er det viktig at du har realistiske forventninger. Du kommer ikke til å bli rik ved å investere $ 100 i aksjemarkedet og vente et år.

Det vil ta tid for dine investeringer å betale seg. Men små mengder legger til! Hvis du kontinuerlig investerer pengene dine, blir du bedre i det lange løp.

Hva var den første investeringen du noensinne har gjort? Har du noen andre små investeringsideer?

Skrive Inn Din Kommentar