Investere

4 ideer for å følge Warren Buffett i forbrukerstifter

4 ideer for å følge Warren Buffett i forbrukerstifter

Warren Buffett og en privatkapitalpartner 3G Capital sluk Heinz (HNZ) hele, i en stor 23 milliarder dollar avtale som noen tror vil føre til aktivitet over forbrukerens stifterplass. Som det viser seg, kan fusjoner og oppkjøp være veldig bra for aksjeinvestorer.

Heinz er et sterk, etablert merkevare i den sakte voksende virksomheten av mat, noe som gjør den perfekt for en verdi investor og private equity spiller. Det er ikke det eneste selskapet med sterk tilstedeværelse i mat skjønt.

Forbrukerstifter du kan vurdere

Her er fire aksjer som fortjener en titt for investorer som ønsker å etterligne Buffetts siste trekk:

  1. Kimberly Clark (KMB) - En av de største aktørene innen personlig pleieprodukter, Kimberly Clark eier kjente merkevarer, inkludert Kleenex, Scott, Kotex og Huggies. Selskapet har konsekvent økt kvartalsutbyttet til investorer mens det tilbakebetales omtrent 5% av det totale antall telling i de foregående 5 årene. Selv om det kanskje ikke har de beste vekstutsikterene gitt økonomiens tilstand, kunne en omslag i det generelle klima gi selskapet et løft. I alle fall har langsiktige investorer ikke vært misfornøyd av selskapets evne til sakte, men stadig å gjøre aksjonærene mer velstående.
  2. Philip Morris (PM) - Mens dette faller i den definitive syndagekategorien (cue det sosialt ansvarlige investeringskoret), har Philip Morris noen av de mest lojalt avhengige, høyt lønnsomme kundene man kan finne. Selskapets modne virksomhet i USA og Europa er i stadig nedgang (volumene faller med om lag 2% per år), men volumer i Asia utgjør tap i utviklede land. Denne solide innsatsen støttes av år med utbyttestigninger og deler tilbakekjøp. Ved 14x forward-inntjening handler den med en liten rabatt til det brede markedet, men har likevel en av de mest konsekvente bunnlinjene i enhver bedrift.
  3. J.M. Smucker (SJM) - Dette selskapet eier alt fra kaffe til PB & J. Smucker eier Folgers og Dunkin 'Donuts kaffe, Smucker kjente syltetøy og gelé, samt Jif peanøttsmør. Balansen gjør dette til et potensielt mål for aktivisme eller en buyout. Selskapet opererer med halvparten av gjeld fra andre selskaper i samme bransje til tross for at den har noen av de mest veletablerte merkene i sin plass. I likhet med de andre i denne listen har års tilbakekjøp av aksjer og utbyttestigninger økt aksjekursen. Ved 20 ganger inntjening og 16 ganger fremoverinntekt, er det ikke billig, men det er et trygt valg i forbrukerstifter. Dens differensierte merkevarer skal kunne overføre konsekvente prisøkninger til kunder - og hva er ikke å elske om et avhengige koffeinholdige produkt?
  4. Clorox (CLX) - Clorox eier mer enn bare blekemiddel. Det samme firmaet som lager et rengjøringsprodukt som er sterkt nok til å drepe deg, gjør også KC-mesterverksåser, Hidden Valley-salatdressinger og Glatt lagring og avfallsprodukter. Gjør ingen feil om det; når Clorox konkurrerer om en kategori, er den nær toppen. Glad har den mest markedsandel (33%) av noen merket søppelsekk mens Clorox har 65% markedsandel i blekemiddel. Disse merkene har enorm verdi og lisenspotensial. Investorer betaler opp for sin dominerende markedsposisjon, men inntjeningsveksten er eksepsjonell gitt selskapets suksess i å øke prisene år etter år (en egenskap Warren Buffett elsker i et selskap).

Sakte og stabile aksjer

Sakte og stabile produsenter utgjør størstedelen av Warren Buffetts corporate bullpen, og de bør også utgjøre en betydelig del av deg selv. Forbrukerklammer er lett å forstå - søppelsekker og sigaretter er like enkle som det blir - disse aksjene er gode for å kjøpe det du vet.

Mens alle de ovennevnte aksjene handler med en liten premie til det brede markedet, tilbyr de alle konkurransedyktige posisjoneringer du ikke finner i de fleste S & P 500-aksjer. Se på selskaper som Buffett ville ved å vurdere ressursene som er nødvendige for å slå de ovennevnte aksjene ut av sin kategori.

Kan du virkelig drepe Clorox eller JM Smucker med en $ 10 milliarder kontanthunke? Jeg er ikke sikker på at noen kunne, men du vet hva de sier, "hvis du ikke kan slå dem, kjøp dem."

Hva er tankene dine på forbrukerstifter? Betaler sakte og stabil alltid?

Skrive Inn Din Kommentar