Banker

4 akademikere deler sine hemmeligheter for raskt å betale av studentlån

4 akademikere deler sine hemmeligheter for raskt å betale av studentlån

Er du syk og trøtt av den irriterende studielånet ditt? Leter du etter en måte å bli kvitt det en gang for alle?

I dag har jeg fire historier fra akademikere som var i stand til å kvitte seg raskt med studentgjelden. Det finnes alle slags visdomsklær i disse historiene.

Bare vet at hvis disse fire høyskole kandidatene kan gjøre det så så kan du!

Å være kreativt frugal

Taylor Gordon og hennes ektemann gikk den kreativt sparsomme ruten for å fullføre sine studielån:

Min mann og jeg betalte ut studentlånet mitt i fjor ved å endre vår egen pleievaner. I stedet for å gå til salongen valgte vi hjemme frisyrer og manikyr.

Yup, jeg lærte å klippe hans og mitt hår fra YouTube - ingen profesjonell trening og han er virkelig kresen.

I tillegg pakket vi våre egne lunsjer til jobb og ga opp med å handle for klær.

På grunn av vår innsats kunne vi betale den siste $ 4000 på studielånet mitt i 6 måneder. Da de første $ 3000 tok meg nær 2 år!

Dra nytte av fellesskapshøyskoler

Sandy Magura tok en strategisk tilnærming til å betale av studielån ved å overgå drømmeskolen og bruke samfunnskollegiet til sin fordel:

Jeg antar at det hele startet med min beslutning om å gå på college.

Mine foreldre sa at de ikke hadde råd til å hjelpe ut, selv om de skulle ønske de kunne, så jeg bestemte meg for å gå til felleskolen i to år (jeg dro også med noen). Jeg skjønte at jeg ville ta kursene jeg måtte ta i en 4 års høyskole for HALF prisen, og finne ut hva jeg ønsket å gjøre.

Jeg tok alle slags klasser der, så vel som kjerneklassen jeg trengte generelt, og bestemte meg for en stor del av kommunikasjon og forretning med en minor i markedsføring.

Jeg hadde en 4,0 i felleskolen og ville ha elsket å gå til mitt første valg, Villanova, som jeg ble akseptert til først. MEN etter mye økonomisk vurdering valgte jeg universitetet i Albany i New York. Det er en statsskole og mye billigere enn Villanova.

I stedet for over $ 100K i gjeld da jeg ble uteksaminert i 3 år var det $ 15K gjeld i 2 år. Jeg jobbet mens jeg var i fellesskolen på fulltid og bodde hos foreldrene mine (så det var ingen gjeld der). Jeg jobbet deltid (mitt seniorår) mens jeg dro til UAlbany, og det bidro til å betale for noe av gjelden.

Etter opplæring fikk jeg jobb i hjembyen min for en anstendig lønn og fortsatte å bo hos foreldrene mine. Jeg betalte ut lånene mine i 2 år etter eksamen.

Skapende tjener ekstra penger

I stedet for å være kreativ i å spare penger, bestemte Ben Adams seg for å finne kreative måter å tjene penger på:

Jeg er en klinisk psykolog som racked WAY for mye studentlån gjeld. Jeg mottok en tilbakebetaling av lån som gikk ut av en stor del av den. Det var en pris fra National Institute of Health (NIH) Lån

Tilbakebetaling Program (LRP) for mitt forskningsarbeid.

Da ble jeg enda mer kreativ ved å skrive en bok jeg hadde tenkt på i årevis, The Creative Process Diet. Jeg har nettopp publisert det, så begynner jeg akkurat nå med markedsføring.

Jeg gikk nesten gal i studielånets gjeld. Men da ble jeg kreativ.

Bruke gjeld som motivator

Tyler Williams brukte sin forakt for gjeld for å motivere ham til raskt å betale det av:

Jeg har uteksaminert i 2009 med $ 25K i gjeld, som på alle måter ikke er et tonn i forhold til noen av horrorhistoriene der ute. Jeg var forpliktet til å betale dem på under fem år. Jeg gjorde det i tre.

Å være i gjeld er noe som alltid har gjort meg urolig, og tanken på å kaste penger bort i interessen i mange år gjorde at huden min kryper. Det var en rekke ting jeg gjorde for å betale studielånene av meg raskt:

- Jeg fikk egentlig en 2. jobb. Mine første stillinger betalte veldig lite, spesielt for NYC-standarder, så jeg freelanced mine tjenester i løpet av den tiden. Det var mye arbeid, og jeg måtte ofte jobbe flere timer etter at jeg kom hjem og i helgene, men jeg satte ekstra $ 400 - $ 1000 / måned (avhengig av måneden) mot lånene mine.

- Jeg legger alle arbeidsbonuser og gavepenger mot lånene mine. Mens det var veldig fristende å bruke dem på klær og moro (tross alt, de føler seg som "gratis penger"), legger jeg hver øre mot lånene mine. I løpet av de tre årene handlet det om en ekstra $ 8000, som tok ut omtrent en tredjedel av min samlede gjeld.

- Jeg har også holdt det veldig enkelt igjen da: lavleilighet, ikke å spise ute veldig ofte, klær fra H & M, veldig sparsomme ferier, etc.

The Key Takeaways

Jeg elsker hvor kreativ alle var i å betale sin gjeld. Jeg tror vi kan koker raskt og betaler studentlån til to hovedpunkter: kreativitet (både inntekt og utgifter) og offer.

Jeg håper disse historiene hjelper deg med å innse at det er mulig å raskt betale av studielånene dine så lenge du blir fast og kreativ.

Har du betalt dine studielån? Hvis ja, hvilken strategi virket best for deg?

Skrive Inn Din Kommentar