Banker

3 måter å lure deg selv til å spare penger

3 måter å lure deg selv til å spare penger

Du får en heve eller begynner å tjene penger fra din travle side og du er på toppen av verden. Du føler at du endelig kan gjøre noen fremskritt på dine økonomiske mål. Deretter ruller slutten av måneden rundt, og beløpet du trodde du kunne redde er ikke der. Viser seg at du har nickeled og dimed alle de ekstra pengene unna.

Lyder det kjent?

I så fall har du bare blitt offer for livsstilinflation. Ikke slå deg selv for hardt, det skjer med det beste av oss.

I stedet for å gjøre dette til en vane, prøv en av disse strategiene for å spare mer av dine hardt opptjente penger.

Tjen penger utilgjengelig

Hvis du er som de fleste, er det enkelt å overføre pengene dine til besparelser, og det er like enkelt å overføre det rett tilbake til kontoen din. Forhindre deg selv fra å gjøre dette ved å gjøre pengene dine utilgjengelige.

Du har et par muligheter til å gjøre dette:

Bruk en online sparingskonto som er separat fra sjekken din: Hvis du bruker en online sparekonto og en lokal bank for å sjekke at du ikke kommer til å kunne umiddelbart få tilgang til pengene dine. Det tar vanligvis alt fra 2-4 dager for å overføre pengene dine fra kontoer, noe som betyr at du ikke vil kunne impulsivt bruke pengene dine.


Sett dine ekstra penger på en investeringskonto - Ditt andre alternativ er å sette alle pengene dine inn i en investeringskonto. Spesielt en pensjonskonto hvor du blir straffet for å trekke penger tidlig. Forutsatt at du ikke vil bli rammet av straffen, vil du ikke berøre pengene dine. Det er like enkelt som det.

Dra nytte av direkte innskudd

Hvis en del av problemet ditt er at du ikke kan synes å henge på pengene dine lenge nok til å lagre det, kan du bruke underverk for deg ved å benytte direkte innskudd.

Har arbeidsgiveren innskudd en viss sum penger i en spesiell sparekonto hver lønnssjekk. På denne måten trenger du ikke engang å se pengene. Ved slutten av måneden logg inn på din sparekonto og fortell at pengene hvor du skal hen.

Hvis du jobber med å betale av gjeld, overfør beløpet til å sjekke og umiddelbart foreta en betaling. Hvis du bygger opp dine investeringer, la pengene dine akkumulere litt og deretter overføre det til de valgte investeringskontoene i en angitt tidsperiode. Hvis du jobber med et annet besparelsesmål, som å spare for en forskuddsbetaling, så la pengene bare sitte der. Hold den ut av syne.

Sett alle løft på din pensjonskonto

For de av dere som jobber med pensjonsrelatert mål og som for tiden ikke maksimerer pensjonskonto, er denne strategien for deg.

Hver gang får du økt pensjonisttilskudd med samme beløp til du når det punktet hvor du maksimerer kontoene dine. Du kommer ikke til å savne de pengene fordi du ikke var vant til å leve på den i utgangspunktet.

Hvis dette virker forvirrende eller skummelt, bare sjekk ut Betterment og se hvor lett lagring for pensjonering kan være.

Spar mer av pengene dine

Det er lett å bli fanget opp i å prøve å klemme pennies uten å faktisk spare dollarene dine. Hvis du vil spare mer av dine hardt opptjente penger, trenger du disiplin. Hvis du ikke har disiplin så må du lure deg selv til å spare, noe som er hva disse strategiene er ment å gjøre.

Har du noen strategier for å lure deg selv til å spare penger?

Skrive Inn Din Kommentar