Investere

3 måter å sikre dine porteføljevinster

3 måter å sikre dine porteføljevinster

Investering begynner og slutter med fortjeneste, men det bør begynne med å beskytte investeringskapitalen din. Matematikk dikterer at tap har større innvirkning på totalavkastning enn gevinster. Et 50% tap er dekket bare med en 100% gevinst; og et tap på 33% til en portefølje kan bare gjenvinnes med en 50% positiv avkastning.

Sikring av porteføljeposisjonene er noe som bør gjøres svært nøye. Markedet gir mulighet for noen få raske måter å sikre ulempen i porteføljen din hvis du vil låse i noen fortjeneste, noe som du kanskje vil vurdere gitt de første års oppstart og de siste svingene nedover.

Her er tre måter å sikre deg på porteføljen din:

1. Ta av risiko - En av de største nye produktene innen finans er ETFer med lav volatilitet. Disse midlene gir investorer eksponering for aksjer som er minst volatile i deres hjørne av markedet. Inkludert i slike midler er typer selskapene jeg diskuterte i en artikkel om aksjer Warren Buffett kanskje kjøpe; aksjer med store moats, sterke finansielle posisjoner og produktlinjer som selger like bra i lavkonjunktur som de gjør i perioder med sterk økonomisk vekst. ETF er en enkel måte å få eksponering mot aksjelignende avkastninger uten galskap og nedturer. På flere punkter i deres historie har lavvolatilitetsfondene til og med overgått markedet, i motsetning til hva akademisk økonomi vil la deg tro.

Hvordan gjøre det: bytte aksjefond eller individuelle aksjer for ETF med lav volatilitet som PowerShares S & P 500 Low Volatility Portfolio (SPLV). Fondet tar de 100 minst volatile aksjene fra S & P 500 og diversifiserer tungt. På bjørnemarkeder, er disse aksjene mindre sannsynlig å slå. Plus, du vil nyte utbytteutbytter 40% høyere enn S & P 500-indeksen.

2. Spill mot markedet - Vil du gå kort uten å gå kort? Det er alltid en kort ETF som venter på investeringsdollene dine. En kort ETF sporer motsatte daglige endringer i en indeks som S & P 500. Dessverre gjør leverede midler ikke de største investeringene over lengre tid på grunn av deres daglige sammensetning. Men hvis de holdes for bare en kort tidsperiode, kan de raskt sammensatte investorer penger i en salg-off.

Hvordan gjøre det: Søk etter en ETF som ProShares Short S & P500 ETF (SH), som vil returnere motsatt av markedets ytelse hver dag. Investorer bør også vurdere en leveret ETF for svært kortsiktige sikringsposisjoner - UltraShort S & P 500 ETF (SDS) er et eksempel - men vær forsiktig med å beholde bare en liten del av porteføljen din i et slikt handletransportbil.

3. Sikring med obligasjoner - Kortsiktige obligasjonsfond gjør det til en fin måte å beskytte investeringskapitalen på når markedet slår seg mot risikotillatelser. Generelt er kortsiktig bedrifts- og statsgjeld et trygt sted å lagre investeringskapitalen uten betydelig renterisiko. Også, mens aksjer kan falle som en stein i en korreksjon, kan flyet til sikkerhet løfte obligasjonsprisene og presse ned yieldene, noe som gir potensialet for gevinster selv om aksjene blir sure. Dette er en variant av Barbell Investment Strategy som også fungerer bra for svarte svanehendelser.

Hvordan gjøre det: Noen av de beste kortsiktige obligasjonsfondene er iBoxx $ Investment Grade Corporate Bond Fund (LQD), som er en svært flytende ETF fylt til brim med høy kvalitet gjeldsproblemer. Et annet godt valg er iShares Barclays 1-3 Year Treasury Bond ETF (SHY), som er like god som en pengemarkedsregnskap. Bedriftsobligasjonsfondet vil være mer volatilt enn Treasuries, ettersom investorene tenker på risikotillgodene på grunn av økt risiko for tap, lengre varighet og høyere avkastning.

Siste ord om sikring av porteføljen din

Ingenting er perfekt. Dine hekkeposisjoner vil heller ikke være. Det er imidlertid ikke noe galt med å ta penger ut av bordet eller beskytte porteføljen din fra ulemper etter å ha opplevd store gevinster. De som har høyere risikotoleranse, ønsker en omvendt ETF som sikring, ellers bytter mer flyktige aksjer for lav volatilitetsfond eller obligasjonsfond gjør det til en fin måte å ta en viss risiko fra bordet når verdsettelsene overstiger din komfortsone.

Sikrer du porteføljevinster? Vurderer du det i dette markedet?

Skrive Inn Din Kommentar