Virksomhet

3 Unike måter å tjene ekstra penger på college

3 Unike måter å tjene ekstra penger på college

Å delta på college er dyrt, og å ta en full belastning av klasser kan gjøre det vanskelig å finne en deltidsjobb mulighet som passer med timeplanen din. Heldigvis finnes det noen fleksible arbeidsmuligheter som passer med timeplanen din, og kan bidra til å få ekstra penger.

Her er 3 unike måter å tjene ekstra penger på college:

Vær en merkevareambassadør

Hvis det var en ting jeg skulle ønske jeg visste om da jeg var på college, ville det dreie seg om å jobbe som en merkevareambassadør. Jeg har jobbet som merkevareambassadør de siste tre årene og har gjort enkle penger og jobbet med høytstående merkevarer som Starbucks, Petco, Columbia Sportswear, Nike og mer. En merkevareambassadør er noen som jobber med arrangementer, konserter, sportslige konserter og lignende. De har ofte merkede t-skjorter og gir ut gratis ting. Jeg husker å se mange merkevareambassadører da jeg var på college, men jeg ante ikke hvor jeg skulle finne arbeid på den måten.

Det var ikke før år senere, fikk jeg min første konsert av Craigslist. Hvis du bor i et bysentrum, start med å se opp en Facebook-gruppe for "Brand Ambassadors of [Your City]". Mange muligheter er postet der, og du kan se hvilke selskaper som ansetter i ditt område og søke direkte gjennom deres nettside. Markedsføring byråer vil sende ut blast e-post når arbeid er tilgjengelig i ditt område. Hvis du er ledig, kan du søke, og hvis ikke, trenger du ikke gjøre noe. Nøkkelen er å svare raskt. Du kan forvente å gjøre $ 15- $ 20 / time.

Hva trenger du: Et headshot, ekstra bilde og CV.

Delta i medisinske studier

Eventyrlystne folk kan kontakte psykologi avdelingen i skolen og se om de har noen betalte medisinske studier. Noen studier er enklere enn andre, mens noen kan ha noen spesielle forutsetninger. Pengene kan imidlertid være gode og arbeidet er ganske enkelt. Da jeg var på høyere utdanning, deltok jeg i en medisinsk studie på psykologi hvor jeg måtte ha spesielle briller som viste ulike visualer. De måler statistikken min for å se hvordan jeg reagerte. Jeg gjorde $ 30 i 15 minutter av min tid. Noen studier tar mer tid, men betaler også mer.

Dette er en unik mulighet for folk til å lage raske, ekstra penger, ofte i kontanter. Men det kan være noen ulemper som det er en medisinsk studie, så vær sikker på å gjøre din forskning og vet hva du får deg til på forhånd. Still gode spørsmål!

Hva trenger du: Et åpent sinn og eventyrlystne ånd.

Vær en web tester

En annen morsom og enkel måte å tjene litt ekstra penger er å være en web tester. Jeg ble først utsatt for å være en web tester gjennom Craigslist, deretter TaskRabbit. I hovedsak ble jeg bedt om å bla gjennom et nytt nettsted og gi tilbakemelding om brukervennlighet, lesbarhet, forståelse, etc. Ofte ser selskaper etter testere for å motta tilbakemelding og foreta nødvendige endringer før nettstedet blir offentliggjort. Å ha en ekstern tester gir upartisk tilbakemelding er svært viktig for bedrifter som ønsker å bekrefte at deres nettsted gjør hva den skal og formidle ønsket melding. I min erfaring kan du gjøre mellom $ 15- $ 30 / time.

Hva trenger du: Opplev bruk av nettsteder, internettilgang og gode kommunikasjonsevner.

Har du prøvd noen av disse? Har du andre anbefalinger du vil legge til i listen?

Skrive Inn Din Kommentar