Virksomhet

Ikke gjør disse 3 tingene når du registrerer deg for høyskoleklasser

Ikke gjør disse 3 tingene når du registrerer deg for høyskoleklasser

Det er nesten den tiden på året igjen! Hvor gikk sommeren? Det er den tiden studentene begynner å registrere seg for sine høstklasser. Det er når freshman starter orienteringene sine. Jeg vet at kusinen min kom akkurat tilbake fra hans freshman orientation, og han var veldig spent på å møte sin romkamerat og komme på høsten.

Men så morsomt som college kan være, det kan også være overveldende, spesielt hvis du ikke vet hva du kan forvente. Så, jeg ønsket å kaste disse tre tingene der ute for alle som tenkte å velge klasser for høsten. Det er college, og du trenger ikke å følge nøyaktig hva "planen" er. Følg disse advarslene, og ha det bra! Og ikke glem å sjekke ut våre 101 Freshman Tips.

1. Ikke føle at du må bare ta klasser i din store

Først må du ikke alltid ta kurs i hovedpersonen din. Faktisk anbefaler jeg at du prøver ut noen få forskjellige områder for å finne ut hva du virkelig liker. Det kan ta tid å finne ut din store, så ikke fange deg selv i noe med en gang. Hvis du planlegger å være en engineering major, kan du prøve noen humaniora, eller kanskje andre vitenskapskurs, og avgjøre om du virkelig liker engineering mer. I tillegg vil de fleste av disse andre klassene fortsatt hjelpe deg med å oppgradere siden de trolig vil bli krevd for din generelle utdanning uansett.

2. Ikke glem det morsomme valget

Deretter ikke glem å ha det gøy og gjøre litt ubarmhjertige ting! På college, kan dette bety at du tar tilfeldige klasser bare for det. Har aldri gjort drama før? Ta en skuespillerklasse. Leter du etter noe kunst og trangt? Kanskje du burde ta en smykker å lage klasse eller til og med en keramikk klasse. Vil du ha noe helt annet? Hva med å ta en vevkurs i undervanns kurv som kombinerer både dykking og kurvveving. Det er en utfordring!

De fleste universiteter tilbyr disse ekstra-kurrikulære klassene for litt kreditt, men vanligvis bare 1 eller 2. Det kan imidlertid være svært givende å ha gjort det til slutt.

3. Ikke gå glipp av en personlig økonomiklasse / klubb

Til slutt må jeg fremme dette - ta en personlig økonomiklasse eller bli med i en finansklubb. Når du er ferdig, vil du bli kastet i føtter først i riket av personlig økonomi med jobben, din levekår og mer. College er en flott tid å finne ut det grunnleggende for budsjettering, investering og mer. Hvis du ikke vet om det foreligger tidsbegrensede obligasjoner, eller hva en ETF er, bør du virkelig vurdere å ta en personlig økonomiklasse for minst å forstå grunnleggende om å investere.

En personlig økonomi klasse kan også lære deg hvordan du skal håndtere student lån gjeld, og andre ting for å få deg på en solid footing ved oppgradering.

Hvilke andre ting bør college freshmen vurdere når du registrerer deg for klasser?

Skrive Inn Din Kommentar