Banker

23 måter å spare penger å bygge ditt drømmehjem

23 måter å spare penger å bygge ditt drømmehjem

Hei Pinterest folk! Hvis du liker dette innlegget, kan du også like 70 enkle måter å spare penger på. Vær også sikker på at du sjekker konaens blogg House of Rose. Henne Home Tour-siden har blitt festet over 1 million ganger. Yowzers!

I år begynte vi på et eventyr av livet. Vi bygde vårt første tilpassede hjem - vårt drømmehus.

Etter å ha snakket med mange par som har gått gjennom samme prosess, visste vi at vi var inne for noen stressende tider. Underveis klarte vi å finne flere tips for å spare penger og ønsket å overføre noen av disse dollarbesparende triksene til deg.

Bygger du snart et hus? I så fall ta pusten, ta en notisblokk og hold på - det kommer til å være en humpete tur. Og husk: Det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere. Ektemenn, et annet råd: Kona har alltid rett. Alltid. Stol på meg. 🙂

La oss nå bygge ditt drømmehus og spare penger mens du gjør det.

1. Selge ditt eget hjem uten en eiendomsmegler

Hvis du har tid og du bodde i et ønsket nabolag, bør du vurdere å selge huset ditt til salgs av eieren (FSBO).

På den måten lommer du inntektene og unngår å betale 6% realtor-kommisjonen. Vi startet denne retningen fordi vi ikke var i et rush for å selge huset. Vi følte også at vi bodde i et "høy etterspørsel" nabolag, og følte at et salgstegn på forsiden ville gjøre kunsten.

Det gjorde på en måte fordi vi fikk flere telefonsamtaler i den første helgen og til og med et tilbud. Dessverre kunne kjøperen ikke få finansiering og avtalen falt gjennom.

Vi ble bummed ut, men ikke kort tid etter, hadde et andre tilbud. Dessverre falt den andre avtalen også. Dette er da vi bestemte oss for at det å være vår egen eiendomsmegler var litt mer arbeid enn vi hadde håpet på.

Men hvis du er fast bestemt på å spare penger, og villig til å gi opp litt av fritiden din, kan FSBO spare deg for en masse penger!

2. Ansette en eiendomsmegler med rabatt

Da de første avtalene falt gjennom, bestemte vi oss for at vi måtte generere mer fottrafikk til huset vårt. Ikke klar til å ansette en eiendomsmegler ennå, vi snudde seg til FSBO.com. Det tillot oss å få en MLS notering slik at hver eiendomsmegler i markedet kunne se huset vårt, og det ble oppført på de beste nettstedene som Realtor.com og Zillow.

Hvis en eiendomsmegler viste huset vårt, ville vi bare måtte betale en 3% provisjonsavgift; men hvis noen fant huset vårt direkte, kunne vi fortsatt selge det uten å måtte betale en krone til realtors.

3. Lei en fantastisk eiendomsmegler

Da vi kom nær huset vårt nærmet seg ferdigstillelse, bestemte vi oss for at det var på tide å ta med fagfolkene. Vi hadde flere "lookers" og, som reflekterer tilbake, hadde vi sannsynligvis huset vårt litt for høyt. Det var tøft skjønt, siden vi hadde to tilbud, men konkurransen slår oss ut.

Vi fant en lokal eiendomsmegler som virkelig kjente vårt nabolag og etter det første møtet skjønte vi hvor lite vi virkelig visste.

Etter et planleggingsmøte følte vi oss allerede mye bedre med situasjonen i forhold til tidligere erfaring vi hadde. Viser seg at vi hadde et tilbud to uker senere, og huset vårt var ute av lasting.

4. Få et kredittkort med 0% april

Å bygge ditt drømmehus kan ikke være billig, men du sparer penger av penger hvis du benytter deg av et kredittkort med 0% apr. Disse kortene tilbyr 0% APR - som i null interesse - for hvor som helst fra 12 -21 måneder, noe som betyr at du kan belaste noen av dine hjemrelaterte utgifter uten å betale renter for et år eller lenger. Uansett hvordan du kutter den, det er en fin søt avtale!

Her er topp 0% tilbud som hjelper deg med å spare penger mens du bygger ditt drømmehus:

Oppdag det® kort - Et annet 0% APR-kort du bør vurdere seriøst er Discover det® kort. Med dette kortet får du 0% APR i hele 18 måneder. I mellomtiden vil du tjene 1 poeng per dollar brukt på alle kjøpene dine, pluss 5X poeng i kategorier som roterer hvert kvartal. Når du begynner å rydde opp poengene, kan du slå dem inn for setningskreditter som kan hjelpe deg med å spare enda mer penger på ditt nye drømmehus. Dette er ærlig en av de BESTE DEALER for alle som bygger et nytt hjem. Med 18 måneder på 0% april og belønninger, dette kortet er en absolutt no-brainer. Les her for å lære mer om Discover det® kort

5. Ha en beredskapsplan

Tanken om å bære et andre lån spottet oss ikke litt. For å hindre en slik katastrofe ønsket vi å sikre at vi hadde en back-up-plan. Vi fant noen lokale eiendomsinvestorer som var villige til å betale oss litt over $ 1000 / mo og deretter finne en leietaker for huset vårt. Huset ville fortsatt være i vårt navn og deretter etter en femårsperiode ville de betale oss en allerede avtalt pris.

Plussiden er at vi ikke ville ha et boliglånsbetaling (fordi $ 1000 dekket det). Ulempen var at boliglånet fortsatt ville være i vårt navn, som banken ikke ville like. Det var ikke den ideelle situasjonen, men det var definitivt en god plan B.

Heldigvis solgte huset vårt og vi måtte ikke reise nedover denne banen. Med eiendomsmarkedet fortsatt ikke stabil i disse dager ... Jeg vil sterkt foreslå å ha en plan B.

6. Besøk mange, mange hjem

Du tror du vet hva du vil at drømmehuset skal være, men gjør du egentlig? Etter å ha skurret hjemmebøkene kjørte vi rundt og besøkte så mange boliger som vi kunne. Vi kjørte til St.Louis (90 miles unna) for å få et annet perspektiv. Hvis du finner et nyutviklet område, kan de ha noen modellhjem som kan gi deg tonnevis av ideer.

7. Finn en god arkitekt

Når det gjelder å ha en visjon om hva noe skal se ut, er jeg forferdelig! På toppen av det hadde vi kjøpt mye der baksiden av huset ville møte en innsjø, men forsiden ville vende mot en culdesac. I hovedsak trengte vi et unikt oppsett som ingen hjemmebok kunne gi. (God ting vi lånte dem!)

Heldigvis arkitekten vi hyret virkelig hjulpet oss med å etablere en planløsning som var åpen (virkelig åpen!) Samtidig som sjøen ble opprettholdt som et fokuspunkt når du gikk i hjemmet. Til slutt kunne gulvplanen ikke vært mer perfekt, og det er alt takket være arkitekten.

8. Lei den rette byggeren

Jeg kan ikke stresse dette nok! Underavdelingen der vi kjøpte vårt parti, krever at vi bruker byggeren sin. I mange situasjoner kan dette være en veldig dårlig avtale. Vi hadde sett sitt arbeid og besøkt noen av de andre boliger han hadde bygget, så vi var sikre på hans evne, men bekymret for den totale kostnaden. Vi forhandlet med utviklerens for å tillate oss å få utenfor bud for å sørge for at byggmesterens kostnad var innenfor grunn (mer på det neste).

Hvis du har muligheten til å ansette din egen byggmester, GJØR LEKSENE DINE! Å ansette feilbyggeren kan være en fryktelig opplevelse.

Før du ansetter en byggmester, få en liste over referanser og be om å se noe av det arbeidet. Alt i skriving. Og jeg mener alt! Det er utrolig hvor fort folk kan glemme en samtale. Dette gjelder også underleverandører.

9. Bud ut dine kostnader

Dette er en enkel måte å lagre titusenvis av dollar på før du selv begynner byggeprosessen. Som nevnt ovenfor, var vi pålagt å bruke en bestemt byggherre, men var fortsatt lov til å shoppe for å sikre at hans bud var rettferdig. Til vårt forbauselse var det 2. nærmeste budet (ut av 4 bud totalt) $ 40.000 høyere!

Ja, det leser FORTY TUSENTE DOLLAR. Det var en ENORM sparer rett ut av porten.

Hvorfor forskjellen? Ærlig talt vet vi ikke. Vi ble fortalt at noen hjembyggere bare ikke trenger arbeidet, slik at de pris seg ut. Våre byggmester har et 3-mannsteam og deler ut det meste av det andre arbeidet (gips, maling, betong, rørleggerarbeid, osv.).

Selvfølgelig er det viktigste at byggeren holder seg innenfor det budet. Hvis budet ser for godt ut til å være sant, må noen se på det (vi gjorde). Vi innså at godtgjørelse for kjøkken og bad var litt lavt for det vi hadde i tankene, men det var også de andre byggernees bud.

10. Ha et hjerte til hjerte med byggeren din

Kommunikasjon med byggmesteren din må være sterkere enn kommunikasjonen i ekteskapet ditt. Alvor. Hvis du ikke forteller dem hva du vil, hvordan skal de vite det? Vær spesifikk, og sørg for at du er alle på samme side. Stol på meg - det vil spare deg for mange hodepine og argumenter til slutt.

11. Finn en god bankfører

Du er bankmann er det instrumentelle stykket som kan spare deg for tonn penger i begynnelsen, så vel som tusenvis av dollar av interesse over levetiden på boliglånet ditt. Da vi først begynte å bygge, var 30 års boligrente rundt 4,5%. Jeg drooling og stresset at prisene ville skyte opp.

Da vi var 30 dager til ferdigstillelse, var vi i stand til å låse i vår rate på 5%. Hele tiden var jeg i konstant kontakt med ham (og jeg mener konstant) og sørget for at vi tok avtrekkeren til rett tid.

Dessverre var vi litt for tidlig og prisene falt litt. Heldigvis var vi i stand til å låse igjen i vår rente på 4,875% ved å gå gjennom en annen utlåner, og vi måtte ikke betale en ekstra kostnad.

12. Forhandle byggelånet

De fleste byggere kommer til å ønske en betydelig nedbetaling (vanligvis rundt 10%) og vil kontinuerlig mate dine fakturaer til hånden til din bank. Til vår lykke og forundring krever byggeren vår bare en $ 5k nedbetaling (som vi betalte penger), men her er noen tips om å ta ut et personlig lån fra en bank hvis du trenger å gå den ruten.

I tillegg til det var han ikke konstant hounding oss for mer penger. Faktisk kan jeg huske at banken min kommenterte hvor imponert han var at vår byggherre bare hadde mottatt 40% av byggelånet da huset vårt var over 80% fullført. En grov beregning hadde oss sparer $ 4- $ 6k av interesse på grunn av dette. Ikke verst.

13. Dra fordel av nettbutikker som tilbyr gratis frakt

Skabets maskinvare sitat fra vår kjøkken spesialist var $ 450. Vi var i stand til å kjøpe det nøyaktige kabinettet på eBay for $ 135 med gratis frakt. Vi kjøpte også toalettet som følger med hele pakken: forfengelighet, topp, vask og kran. Ved å kjøpe på eBay, var vi i stand til å få en billigere pris, gratis frakt, og kunne spørre selgeren for en rabatt.

I begge tilfeller ga eBay-butikkens eiere rabatter: $ 75 på en og $ 195 på en annen. Bevis på at det aldri gjør vondt for å spørre!

14. Søk Online Grossister i stedet for å kjøpe Retail.

Vi var i stand til å kjøpe en $ 6000 inngangsdør for $ 2300 uferdige, sendt direkte til huset vårt. ($ 3 700 i besparelse!) Vi trengte bare å finne noen hendig å hjelpe flekker det. Heldigvis er svigerfaren min så praktisk som de kommer. Hvis du ikke er så velsignet og ikke har et hendig familiemedlem, spør venner og kollegaer, og jeg er sikker på at du kan finne noen til å hjelpe deg med å få døren til noen hundre dollar.

15. Kjøp ditt lys på salg.

Min kone visste hvilke lys hun likte, og hun kjøpte dem fra et par forskjellige steder.Sammenlign priser og kjøp fra det stedet som gir deg den beste avtalen. Hun søkte på søndagspapirflygerne og sammenlignet Home Depot, Lowes og Menards priser. Minst en av dem hadde sin belysning på salg da vi trengte det. Ikke glem at du vanligvis kan finne en rabattbelysningsbutikk på nettet som vil slå enhver butikkpris.

Eksempel: Lysekronen som hun ønsket, ut av den lokale distributørens katalog, var $ 873. Ved å søke på nettet fant hun den samme lysekronen på klaring for $ 174,99. Det blir enda bedre. Se neste tips.

16. Kjøp aldri Online uten å søke etter en kupongkode først.

Kupongkoder kan vanligvis spare deg 10% til 20% av de fleste nettbutikker. Roter kupongkoder, og du kan vanligvis alltid finne noen form for rabatt der ute.

Enda bedre eksempel: Klaringskronen som hun kjøpte, fant hun en kupongkode som ga oss ytterligere 15% rabatt på gjenstander. Lysekronen opprinnelig priset $ 873 som hun fant på salg for $ 174.99 bare koster oss $ 149 uten frakt.

17. Bruk det eller miste det

Vi var i stand til å bruke min svigerfarens ansattes rabatt for å kjøpe alle våre apparater; Men bare ikke anta at ansattrabatten er den bedre avtalen. Et mini drikkekjøleskap vi likte var $ 900 med ansattrabatten. Ved å shoppe fant vi et mini kjøleskap som var veldig lik for en tredjedel av prisen, $ 379, pluss en $ 50-post-rabatt. Gjør leksene dine.

18. Få med litt hjelp fra dine venner

Har venner eller familie som kan spare penger på å bygge hjemmet ditt? Vi var heldige å ha venner som gjorde vårt hus plan (arkitekt), kjøkken og bad benkeplater og skap. Bare for å forsikre oss om at vi virkelig sparte litt penger, bidro vi også ut kostnadene og bekreftet at vi lagret et betydelig beløp.

19. Svett det opp

Er du redd for å få hendene dine skitne? Hvis det er tilfellet, vil du kanskje hoppe over denne delen. Hvis ikke, dykk rett inn og begynn å svette den opp. Bruk dine egne ferdigheter (eller finn noen som har ferdigheter) og gjør noe av arbeidet alene. Igjen, med en praktisk svigerfar, var vi i stand til å flette den egendefinerte dusjen, henge sidesporene, installere kjøkkenskapene, og installer alt hard- og flisegulv på egen hånd.

Trøtt, ja. Verdt det, mest definitivt. Vi lagret tusenvis av dollar ved å gjøre noe av vårt eget arbeid.

Vær forsiktig, skjønt. Hvis du ikke vet hva du gjør, da kan denne sparingstipsen ende opp med å koste deg mer til slutt. Du vil ikke ha å gå tilbake og gjenopprette jobben med dårlig kvalitet. Pass på at du har ferdighetene, og du vet hvordan du bruker dem.

20. Kjenn alle dine skattekreditter

Kongressen har vedtatt mange lover nylig som er gunstige for mange homebuyers og homebuilders. Den nyeste oppdateringen til første gang homebuyer's skattekreditt ville ha gitt oss $ 6 500 kreditt, bortsett fra at vi var 6 måneder sjenert for å møte 5 års krav-Doh! Heldigvis kvalifiserte vi for gode kreditter for å gjøre hjemmet vårt energieffektivt.

Vi nettet noe seriøst deig i skattekreditter for våre energieffektive vinduer og isolasjon. Den store kreditten var for den geotermiske enheten som vi hadde installert. Vi lucked ut og var i stand til å få en 30% skatt kreditt på prisen på enheten og installasjonskostnad. Tidligere hadde kreditten en cap på $ 2000, hvis den ble installert i 2008.

21. Samle bokser

Undervurder IKKE antall bokser du trenger. Du kan aldri ha for mange. Vi ringte våre lokale matbutikker og de var villige til å gi oss så mange bokser som vi kunne ta. Alt i alt lastet jeg over 5 masse bokser på baksiden av Tahoe, og en venn ga oss omtrent 20 ekstra bokser. Dette var ikke inkludert de 40 eller så lagringsplassene som vi allerede hadde.

22. Pris dine Movers klokt

Etter å ha aldri flyttet før, vendte vi seg til de gule sidene for å lete etter noen bevegelige selskaper. Vi ringte tre forskjellige selskaper for å gi oss et bud på hva det ville koste å flytte huset vårt. Husk at vårt nye hus er bare ca 2 1/2 miles fra vårt gamle hus, så vi hadde ikke så langt å gå.

De to første flyttbare selskapene kom ikke engang ut til huset og sitert oss henholdsvis $ 80 / time og $ 107 / hr, og begge forventet flyttingen til å ta rundt 6-8 timer. Hvis vi ønsket at de skulle pakke boksene for oss, var det $ 24 per boks og $ 34 hvis den var skjøre (glass og servise). Se hvorfor det er fornuftig å få masse ledige bokser?

Det tredje selskapet kom faktisk ut for å se på huset vårt for å se hvor mye vi måtte flytte. De sitert oss $ 132 / time og hevdet at de andre selskapene undervurderte hvor lenge det ville ta å flytte oss og ville ende opp med å koste oss mer. Kanskje så, men vi ble ikke solgt enda.

Heldigvis var vårt fjerde alternativ en henvisning fra en venn. De hadde ansatt noen gutter fra en lokal møbelbutikk for å flytte huset deres. Etter å ha ringt dem, lærte vi at det bare ville koste oss totalt 475 dollar for å flytte hele huset, og alt vi måtte gjøre var å leie U-Haul-som endte opp med å koste oss $ 49,98 pluss $ 20 gass. Unødvendig å si var vi solgt.

23. Finn ut Møbler du trenger på forhånd

Med en oppgradering av størrelsen på vårt nye hus visste vi at vi måtte kjøpe noen nye møbler, særlig en sofa. Vi satte ut måneder på forhånd og fant en fantastisk sofa som var på klaring for en brøkdel av det vi måtte betale hvis vi savnet salget. Andre eksempler er veggdekorasjoner, tepper og annet tilbehør der vi hele tiden var på utkikk etter gode tilbud.

Har du nylig bygget et hjem? Hvis ja, hvordan lagret du noen deig? Hva gikk jeg glipp av?

Skrive Inn Din Kommentar