Liv

21 Fakta du kanskje ikke har kjent om College Investor

21 Fakta du kanskje ikke har kjent om College Investor

I dag er den 21. januar, og jeg trodde jeg ville ha det gøy med temaet 21. Det har vært lenge siden jeg virkelig snakket om meg selv, så jeg trodde at jeg ville dele 21 fakta som du sannsynligvis ikke gjorde ' Jeg vet ikke om meg.

Dette nettstedet har vokst eksponentielt siden jeg startet det i 2009, så jeg vet at det er mange lesere der ute som egentlig ikke vet hvem jeg er. Og det er trist. Jeg er stor tro på at folk forbinder mennesker - så forhåpentligvis vil du koble meg litt mer nå, da du kjenner disse 21 forskjellige fakta om meg.

La oss hoppe inn - jeg vil gjerne høre dine tanker i kommentarene.

1. Jeg vender 30 i år ... Hilsen jeg vender 30. Jeg kan ikke tro at jeg ikke lenger kommer til å være i mine tjueårene. Min kone vitser at jeg er The College Investor, men jeg er ikke lenger på college. Vel, dette nettstedet er over 5 år, og jeg begynte virkelig det da jeg satt på ryggen av college-klassene mine. Dessuten handler det også om innholdet, og tusenårsbruken trenger hjelp når det gjelder å rømme studentlån og begynner å spare og investere.

2. Jeg har vært gift i 5 år. Beste beslutning jeg noen gang har gjort. Min kone er min beste venn og partner - og det er ingen som støtter mine mange ventures enn hun er. Pro Tips: finn en fantastisk partner og livet ditt vil bli vellykket.

3. Jeg har en 18 måneder gammel sønn. Andre beste avgjørelsen noensinne. Min sønn er den kuleste gutten noensinne - ja jeg er partisk, men så hva. Det er ingenting mer jeg elsker enn å leke med ham og lære ham nye ting.

4. Jeg har en halv svart lab og halvgyllen retriever. Hun var mitt første barn og hun vil alltid være den første. Hennes navn er Abby og vi elsker henne - og hun er så tolerant av min sønn som sitter på henne. Du ville aldri vite at hun var halvgylle retriever til du så henne oppførsel.

5. Jeg tok ut $ 40.495 i studielån. Dette vokste til en topp på $ 44.810,47 før jeg ble uteksaminert og begynte å betale. Jeg var også i stand til å betale av disse lånene i ca 2,5 år - gjennom en kombinasjon av undervisningsbidrag fra jobben min og siden hustling. Hvis jeg ikke hadde opplæringsgodtgjørelsesprogrammet på jobben min, ville jeg ikke ha tatt på disse lånene og gått inn i slike gjeld. Du må sørge for at det er verdt det - det var bare på grunn av det programmet.

6. Jeg fikk min første jobb på 16. Jeg var en vognpusher hos en lokal butikk. Jeg er en stor tro på at barna må jobbe. Min første virkelige jobb var i videregående skole. Moren min fortalte meg om jeg ville kjøre bil i sommer, måtte jeg få jobb og betale for det. Hun droppet meg av i kjøpesenteret og sa: «ring meg for å hente deg når du har jobb». Jeg søkte på noen butikker og endte med å være en vogngutt.

7. Jeg begynte virkelig å jobbe da jeg var 12 år - Å være en brocaddy på en broklubb hvor foreldrene mine spilte. Før jeg selv presset vogner, fortalte foreldrene meg viktigheten av å jobbe. Når de ville gå til å spille bro, ville de bringe meg sammen og jeg ville caddy - i utgangspunktet flytte kortdekkene fra bord til bord. Ganske kjedelig jobb, men det betalte pent i kontanter under bordet på slutten av hvert skifte.

8. Jeg begynte å investere klokken 16, rett etter at jeg fikk min første virkelige jobb. Jeg husker å åpne min første konto hos Sharebuilder, fordi jeg ikke hadde mye penger og jeg trodde at $ 4-provisjonene var lave priser. Jeg visste ikke hva jeg gjorde, men jeg hadde noen tidlige gevinster og fortsatte å lære.

9. Jeg har siden hustled så lenge jeg kan huske. Jeg solgte godteri ut av ryggsekken i middelskolen. Jeg pleide å kjøpe bulk godteri pakker på Costco og deretter selge individuelle størrelse barer til lunsj - ved å bruke netting selv doble hva jeg betalte. Jeg åpnet da min første eBay-konto i januar 2002 (da jeg var bare 16). Jeg begynte å selge alt jeg kunne finne - fra gamle videospill til søppel i min grandpas loftet.

10. Jeg var en veldig god bowler. Ja, min sportslige valg var bowling, og jeg var ganske bra. Jeg bowled nesten ukentlig i mellomskolen, videregående skole og til og med college. For de av dere som tenker på det, i min siste liga, var jeg i gjennomsnitt 202 for sesongen. Ikke altfor dårlig!

11. Jeg liker å samle mynter. Dette er min hobby, men jeg har ikke tid (eller penger) til å tilegne seg den. Mine favorittmynter å samle er Kennedy Half Dollars, og jeg har en komplett serie med mange av mynter som er høye MS eller PF. Myntsamlere vil vite hva det betyr. Åh, jeg tok bilder av mine mynter også.

12. Jeg liker å drikke båter og lokale brygger. Jeg er en ølkjerne, og jeg elsker å prøve ut lokale håndverksbrygger. Den gode tingen om å være fra Sør-California er at det er massevis av flotte bryggerier i nærheten. Kjenner en god øl jeg burde prøve? Gi meg beskjed om kommentarene.

13. Jeg foretrekker dataspill over konsollspill. Jeg har alltid vært en gamer - siden jeg fikk min første datamaskin i grunnskolen. Imidlertid har jeg aldri hatt konsollspill. Jeg foretrekker alltid dataspill. Mine favoritter? Jeg liker Sim City, Civilization, og Counterstrike.

14. Meksikansk mat er min favoritt type mat. Carne Asada burrito takk.

15. Favoritt TV-serie noensinne? Stargate SG-1. Ja, jeg er en action / eventyr / sci-fi type fyr. Jeg har sett på hver episode av Stargate SG-1 og Atlantis. Jeg har selv sett på filmene de laget basert på showet. Nerd varsel.

16. Favorittfilm? Verdens undergang. Det er en film som har alt - inkludert en kjærlighetshistorie! Hvis du ikke liker Armageddon, vet jeg ikke hva jeg skal fortelle deg.

17.Jeg hater virkelig offentlig taler, men jeg prøver å jobbe med det. De fleste amerikanere har denne frykten, og jeg er ikke annerledes. Men jeg prøver å jobbe med det - og jeg er på utkikk etter talende konserter. Jeg elsker å være på podcaster og vil snart gjøre et webinar, men jeg vil gjerne ta det til neste nivå i 2015.

18. Jeg er en bidragsyter for Forbes. Jeg fokuserer hovedsakelig på utdanning og penger. Sjekk det ut hvis du ikke har det ennå.

19. Jeg liker virkelig å svare på leser spørsmål. Av 1000-tallet på e-postlisten min, når jeg spør "Spør meg noe", gjør mindre enn 1% virkelig. Jeg tror det overrasker folk når de får et svar tilbake fra meg.

20. I fjor merket jeg America's Millennial Money Expert ™ - og jeg har blitt sitert som det som er ganske kult. Jeg er også kjent som America's Student Loan Debt Expert ™ - som også ble publisert i en ekte avis!

21. Jeg hater å snakke om meg selv, og kunne ikke komme opp med en 21 andre enn det. Men jeg ville virkelig at du skulle vite mer om meg som en vanlig person.

Over til deg - fortell meg om deg selv? Hva deler vi til felles?

Skrive Inn Din Kommentar