Banker

2018 Discover Cashback-kategoriene

2018 Discover Cashback-kategoriene

Discover Card tilbyr en flott 5% Cashback Bonus i utvalgte kategorier. Men å vite hvordan og når du skal bruke disse kategoriene sammen med sine grenser er nøkkelen til å få mest mulig ut av din Cashback Bonus.

Cashback Bonuses kan resultere i høy avkastning (avkastning på investeringen) fra utgifter. Maureen Powers, Vice President of Rewards for Discover, hadde dette å si om Cashback Bonus ROI, "En av de enkleste måtene å bruke smartere er ved å bruke et kontantkortskort for daglig kjøp. I stedet for å bruke kontanter, eller et debetkort, som vanligvis tilbyr lite til null-belønninger, velger du å bruke et kredittkort som tilbyr kontanter tilbake fordeler. "

I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du får mest ut av dine Discover Cashback Bonus-kategorier.

Rolling Calendar Bonus

Oppdag Cashback Bonus kategorier kjører på en rullende kvartalsvis kalenderbasis. For 2018 fordeler kategoriene slik:

JAN-MAR 2018: Bensinstasjoner og engros klubber

April-juni 2018: Matvarebutikker

JUL-SEP 2018: restauranter

OCT-DEC 2018: Amazon.com og Wholesale Clubs

Slik Cashback Bonus-kategorier fungerer, er at du får 5% cashback fra den første dagen i det nevnte kvartalet til den siste dagen. For JAN-MAR 2018 betyr det 1. januar-31 mars 2018. Spesielt for den kategorien, vil du tjene 5% cashback bare hos bensinstasjoner og engroklubber.

Hver kategori nevner hvor bonusen gjelder. Også hver kategori er avkortet til $ 1500 i kjøp.

Det er viktig å merke seg at du må aktivere bonusen for hvert kvartal før du kan begynne å dra nytte av det. Du får nok varsel når hvert kvartalsbonus blir annonsert i forrige kvartal.

Hvis du er sen til festen på dagens kvartal bonus, ikke bekymre deg. Du er ikke utelatt. Du kan fortsatt aktivere nåværende kvartals bonus. Selvfølgelig vil hele kvartalet ikke være tilgjengelig for å bruke opp til $ 1500 på maksimum.

Best av alt, din Cashback Bonus har ingen utløpsdato. Hvis du ikke bruker det etter 18 måneder, vil Discover bruke en kreditt for Cashback Bonus beløpet til din konto.

Cashback Bonus Dollar Verdier Og Kategori Kvalifikasjoner

Ikke alle Cashback Bonus dollar er skapt like. For eksempel kan du betale for Amazon-kjøp ved hjelp av din Cashback Bonus. For Amazon, vil hver Cashback Bonus være $ 1 å bruke. Et en-til-en-forhold.

For gavekort er avkastningen mye høyere, som vi vil se senere i denne artikkelen. Det er også forskjeller med Discover Deals, avhengig av den faktiske Deal.

Hva betyr kvalifikasjoner, hva betyr "bensinstasjoner" eller "grossistklubber" nøyaktig? Discover Card's Programdetaljer finner du her. Men her er noen av disse definisjonene:

Bensinstasjoner - stå alene. Innkjøp på bensinstasjoner tilknyttet supermarkeder og supermarkeder er kanskje ikke kvalifisert.

Wholesale Clubs - Sjekk med din Wholesale Club for å sikre at Discover-kortet ditt er akseptert. Enkelte Wholesale Club-tjenester, for eksempel kjøp av mobiltelefoner og mobiltelefoner, er kanskje ikke kvalifisert i denne kategorien.

Du vil gå gjennom den fine utskriften fra linken ovenfor. Det er ikke så mye, og det vil være vel verdt tiden å sikre at du bare gjør kvalifiserte kjøp som vil resultere i en Cashback Bonus.

Oppdag tilbud

Oppdag tilbud gjør at du kan tjene Cashback Bonuses på toppen av dine andre Cashback Bonuser fra kategorier. Med andre ord, de to er uavhengige.

I motsetning til Cashback Bonus-kategorier, krever Discover Deals ikke aktivering. Bare gå til Discover Deals-delen av Discover-nettstedet og begynn å handle. Tilbudene er tydelig merket.

Noen avtaler pågår mens andre viser utløpsdatoer. Tilbud er brukt med bestemte selgere. Men mange av dem er de samme som du sannsynligvis allerede bruker. De inkluderer:

 • sjekk Walmart
 • sjekk Macy's
 • sjekk BestBuy.com
 • sjekk Amazon
 • sjekk Walgreens
 • sjekk Mål

For å nevne noen få av de mange handlerne som er tilgjengelige.

Tjen 25% mer med din Cashback Bonus

En ekstra måte å tjene enda mer med din Cashback Bonus er med gavekort. Slik fungerer det:

Etter å ha brukt og tjent en Cashback Bonus, kan du ta $ 20 av bonusen og få et $ 25 gavekort. Det er en 25% umiddelbar avkastning på din Cashback Bonus.

Det finnes to kategorier gavekort: tradisjonell plast og eCertificates (digitale gavekort). Plastkort må sendes til deg. Du mottar eCertificates umiddelbart. eCertificates kan skrives ut rett etter at du har kjøpt dem.

Det er et stort utvalg av selgere å velge mellom og et bredt spekter av kategorier, som inkluderer:

 • sjekk restauranter
 • sjekk Hjem og Auto
 • sjekk mote
 • sjekk varemagasinet
 • sjekk underholdning
 • sjekk Helse og skjønnhet
 • sjekk sport og fritid
 • sjekk gaver
 • sjekk reise og ferier
 • sjekk beste verdien

Ikke alle gavekort har 25% avkastning. Noen er $ 45 Cashback Bonus for et $ 50 gavekort, som fortsatt er over en 11% avkastning.

Siste tanker

Å vite hvordan du kan utnytte Discover Cashback Bonus-kategorier kan gi ekstra besparelser rett inn på bankkontoen din. Med noen muligheter som gir 25% avkastning, har du en vanskelig tid på å finne en bedre avtale hvor som helst annet.

Ikke glem å merke kalenderen din og sørg for å aktivere hver kvartalsbonusbonus. Du vil da alltid være klar for store besparelser!

Har du et Discover-kort? Planlegger du å benytte cashback-kategoriene i 2018?

Skrive Inn Din Kommentar