Pensjonering

2008 Pensjonsbidragsfrister

2008 Pensjonsbidragsfrister

Skattetid er rett rundt hjørnet. For de som fortsatt ikke har finansiert pensjonskontoene dine, er det ikke for sent. Hvis du er klient av firmaet mitt her, er noen viktige elementer du trenger å vite for å sikre at du får pensjonsfond uten problem. I bunnen har jeg tatt med firmaets servicetips for å håndtere hva som skjer hvis en klient prøver å gi et bidrag i siste øyeblikk. Vær ikke så klient 🙂 Forsikre deg om at du har tilstrekkelig tid til å få 2008-innskuddene dine deponert i tid. Det er flere måter å gjøre pensjonsavgift på LPL Financial. Nedenfor har vi oppført hver metode med nyttige påminnelser for å sikre at klientene dine møter fristen.

2008 Pensjonsbidragsfrister

Bidrag kan gjøres til en tradisjonell eller Roth IRA i et år til enhver tid i løpet av året eller ved forfallsdato for innlevering av en IRS-avkastning for det året, ikke inkludert utvidelser. For de fleste betyr dette at bidrag for 2008 må skje innen 15. april 2009. Dette betyr at du må åpne Roth IRA før den aktuelle fristen.

Det er flere måter å gjøre pensjonsavgift på LPL Financial. Nedenfor har vi oppført hver metode med nyttige påminnelser for å sikre at klientene dine møter fristen.

Personlige sjekker sendt til LPL Financial

  • Bidrag må sendes til LPL Financial senest onsdag 15. april 2009.
  • Bidrag til tradisjonelle og Roth IRA kan kun gjøres uten et skjema hvis kontonummeret og det aktuelle året er tydelig angitt på sjekken.

Hvis jeg mottok en personlig sjekk for et pensjonsbidrag i mitt kontor i LPL Financial etter onsdag 15. april, men du sendte det til avdelingskontoret innen eller innen fristen, kan jeg inkludere den merkede konvolutten din når du videresender sjekken til Money Desk på LPL Financial Home Office.

Greninnskudd

  • Bidrag skal mottas av LPL Financial senest onsdag 15. april 2009.
  • Bidrag til tradisjonelle og Roth IRA kan kun gjøres uten et skjema hvis kontonummeret og det aktuelle året er tydelig angitt på sjekken.

Hvis du mottar en kundes personlige kontroll for et pensjonsbidrag i LPL Financial Branch Office etter onsdag 15. april, men klienten sendte bidrag til avdelingskontoret innen eller innen fristen, fakse en kopi av klientens postmerkede konvolutt langs med din daglige innbetalingsrapport.

Journalforespørsel

Alle bidrag som skal gjøres ved hjelp av journalen, må bli forespurt ved hjelp av Bidragsinstruks - Journal Request Form (FR141) signert av klienten og tydelig viser type og gjeldende år for bidraget.
For år 2008-bidrag, må dette skjemaet være poststemplet eller fakset til LPL, signert av kunden og i god stand, senest onsdag 15. april 2009. For å sikre tilstrekkelig behandlingstid, må disse forespørslene fakses til

Bidrag på forespørsel

Kontoer som har funksjonen Bidrader på forespørsel, kan bruke Cash Journal Utility til å bidra (inkludert tidligere års bidrag) til sine kontoer med enten en journal eller i kontanter eller ACH Debit, avhengig av kontofinansieringsvalget valgt av klienten under oppsettet av Funksjonen Betingelse for etterspørsel.
For å sikre tilstrekkelig behandlingstid, vennligst gjør Cash Journal Utility-forespørselen innen 3. april 2009

Periodisk bidragsforespørsel

For fremtidige pensjonsbidrag for kunden din, vil du kanskje dra nytte av å bruke bidragsinstruksjonene - Periodisk form (FR142). Dette skjemaet gir deg og din klient anledning til å opprette periodiske pensjonsbidrag. Bidragene kan leveres på ønsket frekvens ved journaling fra en annen LPL-konto, eller ved å utarbeide fra klientens bankkonto gjennom ACH. I tillegg kan du koble det periodiske bidraget med systematiske fondforretninger satt opp på BranchNet.

Pensjonsbidragstjeneste Tips

Her er noen service tips som firmaet mitt satte ut for oss for siste øyeblikk pensjonsbidrag forespørsler:

1. Din klient viser opp til avdelingskontoret din med pensjonsbidrag forespørsel onsdag 15. april. Du har tre alternativer: (a) Hvis du er en del av Branch Deposit-programmet, og du har tid til å gjøre bankinnskudd og faks inn Daglig innbetalingsrapport onsdag 15. april fortsetter du med avdelingenes innskudd, (b) hvis du har tid til å møte over natten levering av din foretrukne transportør, fortsett med å sende sjekken over natten til Money Desk på LPL Financial Home Office, eller (c) hvis du har oppbrukt de forrige alternativene, må kunden ta sjekken til postkontoret for å sende sjekken til pengeskranken på LPL Financial Home Office med onsdag 15. april 2009 poststempel. Kontroller at kontonummeret og det aktuelle året er tydelig angitt.

2. Klienten din kaller deg en forespørsel om pensjonsbidrag onsdag 15. april. Klienten din kan ha to alternativer: 1) han eller hun må gå til postkontoret for å sende sjekken til pengebordet på LPL Financial Home Kontor med onsdag 15. april 2009 poststempel. 2) Hvis klienten din har forhåndsdefinerte bidragspåmålinger, kan du gjøre en forespørsel ved hjelp av Cash & Journal Utility innen kl. 09.00 Pacific Time.

Penger påminnelser om penger

For å unngå forsinket innskudd eller retur av uakseptable sjekker, bruk disse viktige tipsene:

1. Lagre klientens poststemplede konvolutter som inneholder pensjonsbidrag.

2. Rådgive kundene dine om at de ikke kan sende: Kontanter, ikke-bankbestillinger (uavhengig av beløpet), reisekontroll, kredittkort, kredittlinjekontroller eller sjekker som betales til representanten eller representantens RIA eller DBA.

3. Sjekker som returneres til banken på grunn av manglende tilstrekkelige midler, må erstattes av en omsettelig sjekk innen 15. april 2009 for å være berettiget til et pensjonsbidrag i 2008.

Skrive Inn Din Kommentar