Banker

15 helt gratis ting å gjøre for å ha det gøy

15 helt gratis ting å gjøre for å ha det gøy

Det virker som hver dag vi blir bedt om å bruke penger på noe; leie, regninger, mat, gave osv. Det er vanskelig å føle at vi har penger igjen for oss selv, eller for noen form for moro når alt er sagt og gjort.

Men med en liten fantasi og en takknemlighet for de enkle tingene, kan du gjøre en hel masse ting for absolutt ingen penger. Det stemmer: $ 0.

Her er en liste over 15 helt gratis ting du kan gjøre for å ha det gøy.

  1. Gå til parken. Vi bruker for mye tid på å sitte og på en datamaskin i disse dager. Kom deg ut og utforske! Parker er hyggelige å slappe av og slappe av.
  2. Gå til biblioteket og lei en film eller sjekk ut en bok. Hvem trenger Amazon når du kan få det du vil ha gratis?
  3. Gå til en lokal kunsttur. Mange byer har kunstpromenader med lokale gallerier som er åpne for visning. Det pleier å være den første eller siste uken i måneden, men sjekk din lokale kunstkalender i byen din.
  4. Sjekk ut ditt lokalsamfunns arrangementskalender. Du kan finne gratis forestillinger, forelesninger og klasser på ditt lokalsamfunnssenter.
  5. Ta en lur. Min personlige favoritt. Naps kan virke som om de er et kall til din ungdom, men de føler seg like gode som en voksen. Fang opp på noen trengte zzzz og slapp av.
  6. Frivillig å være en usher på en forestilling på ditt lokale teater. Ta kontakt med ditt lokale teater, orkester eller musikksted og se om du kan frivillig være en usher. Du kan lagre alt mellom $ 10 - $ 100 + dollar ved å frivillig og se et show!
  7. Frivillig din tid og gi til de mindre heldige. Å gi tilbake til samfunnet er en fin måte å øke humøret til og gjøre en forskjell i andres liv.
  8. Ta en danseplass i soverommet ditt. Legg på noen søte syltetøy og stein ut i soverommet ditt. Jeg bruker personlig Songza som min foretrukne musikkstasjon. Slå opp høyttalerne og danse som ingen ser på!
  9. Ta et avslappende bad. Slapp av og lind dagens stress med et fint varmt bad.
  10. Meditere. Sitt opp rett, kryss beina, og med øynene dine åpnet eller lukket, fokus på pusten din. Gjør dette i minst 5 minutter, men helst så lenge som mulig. Du vil føle deg sentrert og avslappet. Se hvor ditt sinn går og la det tenke fritt.
  11. Opprett et fort i stua og gå "camping". Har du ikke telt? Har du ikke tid til å gå på camping? Lag et fort i stua med noen laken og tepper.
  12. Skriv i din journal. Dette er en fin måte å fange opp dine tanker, skrive gratis og uttrykke deg selv. Du trenger ikke vise det til noen, det er bare for deg. Skriv hva du vil, for hvor lenge du vil.
  13. Gå for en løp eller lang tur i et nytt nabolag. Få kroppen til å flytte og gå en tur, eller en lang tur i et annet nabolag enn din egen. Du kan utforske naturen, øke endorfinene dine, og få deg i form.
  14. Raid kjøleskapet ditt og kom opp med en ny oppskrift. Se i kjøleskapet ditt og kom opp med noe nytt å lage. Prøv en ny oppskrift og nyt. Noen av de beste tingene jeg har gjort, kom ut av nødvendighet. Nødvendighet er oppfinnelsens mor, så du kan komme opp med noe deilig og nytt!
  15. Les blogger om favorittemnet ditt. Jeg er partisk, men det er massevis av fantastiske blogger der ute rundt nesten alle emner rundt. Liker du personlig økonomi? Se ikke lenger! Klær? Stjerne krigen? Dingser? Det er også andre blogger der ute.

Det er morsomt å gå ut og bruke penger fra tid til annen, men det er mulig å ha det gøy og nyte livet uten å bruke ekstra penger. Ved å bruke litt kreativitet og innovasjon, kan du omforme nesten alt til en fri, sparsom aktivitet.

Hvilke andre gratis ting for moro gjør du?

Skrive Inn Din Kommentar