Banker

12 måter å være rikere et år fra nå (2018)

12 måter å være rikere et år fra nå (2018)

Uten å vite deg, ville jeg være villig til å satse på at det nye årets oppløsninger du gjorde i begynnelsen av året ikke kom til uttrykk.

Det er ikke noe å bryte over det - det er det som skjer med de fleste.

Men du kan gjøre noe med det.

Her er 12 måter å være rikere et år fra nå. Du trenger ikke å gjøre alt, selvfølgelig, men å oppnå bare noen få kan gjøre en stor forskjell i livet ditt et år fra nå.

Enda viktigere, de økonomiske målene du oppnår i år, vil sette scenen for enda større resultater neste år.

Innstilling av mål er det første trinnet i å gjøre det usynlige inn i det synlige. -Tony Robbins

Klikk for å Tweet

Det viktigste trinnet, som alltid, er å komme i gang.

1. Øk 401 (k) -bidraget

Dette er trolig den enkleste og mest smertefrie måten å sikre at du blir rikere et år fra nå. Du kan øke ditt bidrag på 401 (k) med 1%, 2%, 3% eller det beløpet du føler deg komfortabel med. Nøkkelen er å vedta en god økonomisk vane og øke dette så ofte som du er økonomisk i stand til.

Siden det vil bli trukket lønn, vil det ikke kreve noen videre handling fra din side. Og siden bidraget er fradragsberettiget, vil minst en del av beløpet bli betalt av staten. For eksempel kan et bidrag på 3% ha vært nettoffekt av en 2% reduksjon i nettolønnen, etter å ha regnskapsført skattefordelen.

2. Start en ikke-pensjon lønnsparingsplan

Hvis du allerede er maksimert på dine 401 (k) bidrag, eller hvis arbeidsgiveren ikke tilbyr en 401 (k) -plan, kan du starte en pensjonsplan for ikke-pensjonsalder. På samme måte som en 401 (k) plan, blir pengene trukket fra betalingen din, og satt inn i et sparevogn av ditt valg.

Du kan få pengene rettet til omtrent hvilken som helst konto eller investering du velger. Dette kan være en sparekonto, pengemarkedsfond, et fond for fond eller meglerkonto. Det vil tillate deg å spare penger automatisk. Og akkurat som tilfellet med en 401 (k), vil pengene komme ut med nesten ingen handling påkrevet av din side, og det vil ikke bli merkbart når du blir vant til det.

Du kan også bruke denne metoden til å finansiere en selvregistrert tradisjonell IRA eller Roth IRA. Du kan bare få pengene trukket fra betalingen din og overført til IRA-kontoen, hvor du vil være fri til å investere pengene som du velger. Og siden bidragene vil være fradragsberettigede, kan du forvente en større tilbakebetaling av skatt på våren.

3. Velg tre utgifter for å eliminere

Redusere eller eliminere utgifter er en av de beste måtene å forbedre din økonomiske situasjon. Velg tre utgifter som du for tiden betaler regelmessig, og bli kvitt dem.

Naturligvis må disse være uønskede utgifter. Du kan se på noen form for premium tjenester du har, inkludert kabel-TV-pakken, eller til og med mobiltelefonpakken din. Du kan også vurdere et ubrukt treningsmedlemskap, abonnement på magasiner eller til og med et hjemssikkerhetssystem hvis du bor i et relativt trygt område.

Eliminere utgifter vil frigjøre mer av budsjettet ditt for mer konstruktive formål, som sparing og investeringer.

4. Ny Shopping Strategi: Handle Uten Kredittkort

Hvis du vanligvis handler med en lommebok full av kredittkort, er tiden inne til å vedta en strategi der kredittkortene dine blir fjernet fra lommeboken din, og bare trukket ut for ekte nødssituasjoner.

Når du betaler med kontanter, eller pengene blir direkte belastet ut av kontoen din, setter det begrensninger på hvor mye du bruker. De fleste mennesker vil instinktivt unngå å tømme sin lommebok eller kontoen helt. Omvendt, siden kredittkort har råd til å vri på en kredittlinje, vil du bli fristet til å bruke mer penger enn du faktisk har.

Prøv å forlate kredittkortet ditt hjemme når du handler, i minst de neste ukene, og se om det ikke hjelper deg med å redusere kostnadene dine. Hvis du er dyp i kredittkort gjeld surfe alle dine saldoer til et 0% kredittkort tilbud. På denne måten kan du få dem nedbetalt mye raskere.

5. Ikke ta på noen ny gjeld

Alle som er i gjeld ønsker å komme seg ut av det.

Trinn nummer ett i å komme ut av gjeld tar ikke på noen ny gjeld.

Klikk for å Tweet

Det vil gjøre lite godt å ha planer om å betale dine gjeld, mens du fortsetter å pådra seg nye.

Og hvis du kanskje ikke er i stand til å forplikte seg til en gjeldsbetalingsstrategi, vil du bare unngå å gjelde nye gjeld og gjøre dine månedlige minimumsbetalinger. Selv revolusjonerende kredittlinjer krever at du betaler et visst beløp for hver måned.

Til slutt vil alle dine gjeld betales så lenge du unngår å ta på ny gjeld. Dette er trolig den enkleste måten å komme seg ut av gjeld, i hvert fall til slutt.

6. Gjør dette året som du endelig begynner å gjelde Snowball

Langt sterkere enn å ikke ta på seg noen ny gjeld, kombinerer den strategien med en konsentrert gjeldspenningsinnsats. Lag dette året året du endelig starter en snøball, og gå ut av gjeld en gang for alle.

Med en gjeldssnøkkel begynner du med å betale din minste gjeld først. Når du gjør det, går du opp til å betale den neste minste gjelden, og så videre. Å betale den minste gjelden gir ikke bare muligheten til å ta på seg den neste gjelden, men det forbedrer også kontantstrømmen fordi betalingen på den minste gjelden ikke lenger eksisterer.Og etter hvert som hver gjeld er betalt, forbedrer kontantstrømmen litt mer, noe som gjør det lettere å gå etter det neste kortet eller gjeldet.

Men for at dette skal fungere, må du begynne, og i år er like god en tid som helst.

7. Refinansier kredittkortene dine til null rentekort

Det er mange kredittkort der ute som tilbyr null rentebalanseoverføringer. Hvis du har en betydelig mengde kredittkortgjeld, bør du dra full nytte av dette arrangementet.

La oss si at du skylder $ 10 000 i kredittkortgjeld til en gjennomsnittlig rente på 15%; Det betyr at du vil betale $ 1500 i rentekostnad over de neste 12 månedene. Hvis du overfører saldoen til et av de beste kredittkortene for renten, vil du bli $ 1500 rikere ett år fra nå. De fleste nullrenteoverføringer løper fra 12 til 18 måneder, noe som garanterer deg minst ett år uten renter.

Hvis du kan kombinere null renteoverføringer med gjeldssnøllen, kommer du ut av gjeld så mye raskere.

8. Kutt dine livsutgifter 10% over styret

Å kutte visse utgifter helt kan være vanskelig, og i noen tilfeller umulig. Som en alternativ strategi kan du ganske enkelt gjøre en tvers over hele linjen redusert i utgifter, gjennomsnittlig si 10%.

Jeg sier "gjennomsnittlig" fordi noen utgifter ikke kan reduseres, for eksempel boliglånsbetaling. Men det er mange andre måter å lagre, inkludert: mat, underholdning, verktøy, og til og med bensin, reparasjoner og forsikring kan ofte bli kuttet med mye mer enn 10%.

Utgiftsskåret vil frigjøre pengene dine til mer verdifulle formål, inkludert ...

9. Spar 10% av inntektene hver måned

Hvis du lykkes med å kutte levekostnadene med 10%, bør du planlegge å regne pengene til besparelser. Formålet med å kutte utgifter er ikke å gå på et økonomisk kosthold, men å frigjøre kapital for fremtidig vekst og økonomisk uavhengighet.

Du kan begynne å styre de ekstra pengene inn i en sparekonto, og deretter flytte til slutt fondene, eller en investeringskontor konto hvor du kan diversifisere til mange forskjellige eiendeler.

Kutt i levekostnadene dine kan ikke føles bra, men veksten i besparelser og investeringer vil mer enn oppveie det.

10. Selg eller doner alt du har som du ikke lenger bruker eller trenger

En av de beste måtene å øke kontanter er ved å selge alt og alt du har som du ikke lenger bruker eller har behov for. Du kan ofte selge disse produktene til hundrevis eller tusenvis av dollar. Pengene som sitter i det, vil se mye bedre ut på en bankkonto eller fond.

Hvis du har elementer som du ikke tror du kan selge, se på å donere dem til en veldedighet. Verdien av elementet vil være fradragsberettiget, og gir deg minst litt ekstra penger når du legger inn din inntektsskatt.

11. Øk fradragsbeløpet på dine forsikringspolicyer

Hvis du øker besparelsene dine ved hjelp av de ovennevnte strategiene, vil du være i en bedre posisjon til å øke egenandelene på forsikringspolicyene dine. Dette inkluderer din hjemmeforsikring, bilforsikring, livsforsikring, og til og med medisinsk forsikring. Dette kan spare deg hundrevis eller tusenvis av dollar hvert år, noe som vil være enda mer penger du kan sette inn i besparelser og investeringer.

Forstå at en av fordelene med større besparelser er evnen til å øke egenandeler. Siden du vil få pengene til å dekke egenandelene, vil du kunne "råd" for å sette dem høyere. Og hvis du aldri må gjøre krav, blir du så mye rikere.

12. Gå ferie-mindre i år - og bank penger i stedet

Dette er ikke en morsom ide i det hele tatt, men det er også en av de aller beste måtene å forbedre din økonomiske stabilitet. Siden en ferie til en lokal strand lett kan koste et par tusen dollar, og turen til øyene kan koste mange tusen, kan du gjøre betydelige forbedringer i årsskiftet, ved å hoppe over ferien din i år.

Ingen blir aldri rikere uten noen form for selvoppofrelse. Fordelen ved å hoppe over ferien er at det bare vil skade for uken at du ville være borte.

Resten av året vil være nesten upåvirket.

Det er en av de beste måtene å forbedre din økonomiske situasjon uten å skape langvarig ubehag.

Planlegg bo nær hjemmet, og nyt de enkle gledene i livet som vil bidra til å lade opp batteriet på samme måte som en fullblåst ferie til et eksternt feriested ville.

Og hvis noen av disse strategiene gjør at du føler deg ubehagelig, tenk bare på hvor mye bedre du vil føle når du er rikere et år fra nå.

Dette innlegget opprinnelig dukket opp på Credit.com her.

Lagre

Skrive Inn Din Kommentar