Banker

10 måter å sparke din gjeldsavbetalingsplan

10 måter å sparke din gjeldsavbetalingsplan

Ser du noen gang på din gjeldsgjeld, og bare ikke vet hvor du skal begynne? Venter du på en slags epiphany eller spark i rumpa for å komme i gang? Føler du deg bare lammet til å ta det første skrittet fordi du føler at du har gjort for mange feil allerede på dette punktet?

I stedet for å vente lenger, er det alltid en god ide å hoppe på gjeldsutbetalingsmål så snart som mulig. Når du bygger opp noe momentum, blir du ganske vanskelig å stoppe! For mange av dere betyr det å betale ned en betydelig del av studielånets gjeld, eller kanskje til og med takle kredittkortgjelden.

Her er ti ideer for å få din gjeldsutbetaling mål utenfor bakken. Noen av disse er små handlinger, noen er større. Det viktigste er at du bare starter.

Selg ting du ikke trenger igjen

Undervurder aldri kraften til å selge ting du ikke lenger trenger. Bare fordi du tror du kan holde på en haug med søppel betyr ikke at alle andre vil. En manns søppel er en annen manns skatt!

Gå gjennom dine eiendeler og selg alt du ikke vil ha, trenger, eller bruk. Jeg personlig elsker å selge på Facebook Yardsales. Ting selger så fort og for mye mer enn du tror!

Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, se på historien min om å selge på eBay og Amazon på siden.

Kontanter i endringen

Hvis du har samlet inn endring i en krukke hele året, bruk det til noe fantastisk - betaler av gjeld!

Ta det til banken, betal det inn, og søk det på din gjeld.

Viktig merknad her:ta det direkte til banken. Ikke bruk en av disse maskinene i matbutikken for å telle den for deg fordi de tar et kutt av pengene dine. Banken vil ikke gjøre det. De vil akseptere hele beløpet du tar inn for å sette inn.

Hvis du er bekymret for banken din, bør du vurdere en av disse bankene som tilbyr gratis kontrollkontoer.

Ignorer løfter og overtid

Får du betalt overtid mye? Har du en høyning som kommer opp i nær fremtid? Hvis ikke, bruk ikke ekstra penger.

Du er allerede vant til å leve på din nåværende lønn, så ikke gi inn i livsstilsinflasjonen. Sett all din overtid lønn og reiser rett til din gjelds rektor.

Det samme gjelder for noen reiser du får. Bare sett det ekstra beløpet du får i lønnsslipp hver måned inn i gjelden din.

Start en sidekast

Hva kan du gjøre for litt ekstra penger? Rengjør hus? Sitte barnevakt? Gå hundene? Jeg rider i en Uber den andre dagen, og sjåføren min var lærer. Hun kjørte ganske enkelt hver dag etter at skolen kom ut, i ca 4-5 timer hver dag (fra kl. 15.00 til 20.00). Hun fortalte meg at hun tjener rundt $ 3000 per måned, og bruker de pengene til å betale ned studentlånets gjeld.

Selv om du bare setter et mål for å tjene en ekstra $ 20 per uke som vil akkumulere til $ 1000 per år. Disse små mengder teller.

Jeg er stor tro på at noen kan tjene ekstra $ 100 per måned hvis de virkelig prøver. Faktisk har jeg ennå møtt noen som ikke klarte å utfordre da jeg virkelig gravde inn og brøt ned tid, penger, inntekt, etc.

Øk din gjeldsbetaling med en prosentandel hver måned

Hvor mye betaler du på gjelden din nå? Er det mulig for deg å øke denne betalingen med 1-5% hver måned?

Ved å sakte øke beløpet du betaler, vil du være mindre sannsynlig å legge merke til at du lever på mindre penger. Og igjen, alle disse små mengdene kan legge opp til noe fantastisk.

Det høres skummelt ut, men la oss ta et lite eksempel på bare 1% ekstra hver måned. Hvis du betaler $ 100 mot gjelden din, øker dette beløpet med 1% betalingen din vil bare gå opp til $ 101 neste måned. Ikke fortell meg at du ikke har råd til $ 1 mer?!?!

Det kan ikke virke som om det gjør en forskjell (hva skal $ 1 virkelig gjøre?), Men å gjøre dette hver måned vil begynne å gjøre en stor forskjell over tid.

Lavere en stor betaling

Betaler du en sånn sum penger for en bil eller et hus? Hva om du ofret for et år og nedgradert din nåværende situasjon.

Alle de ekstra pengene kan deretter trekkes mot å betale ned gjeld, og når du har oppnådd målet ditt, kan du gå tilbake til å leve den livsstilen du vil ha. (Det vil føles så mye bedre når du er gjeldfri!)

En av måtene vi gjorde på dette var å selge bilen og gå til en en bilfamilie. Nå har vi bare en bil og jeg tar Uber hvor som helst jeg trenger å gå utover det. Det sparer oss over $ 200 per måned i utgifter.

Senk alle dine gjenværende utgifter

Det er alltid en måte å redusere gjentakende utgifter som internett, mobiltelefon, TV og forsikring. Ta en dag og prøv å senke disse utgiftene. Forhandle med dine nåværende operatører eller bytte selskaper helt.

Sett deretter besparelsene dine direkte på gjeld.

Hvis du ikke vet hvor du kan kutte noen av dine gjentatte utgifter, ser du på et gratis verktøy som heter Ask Trim. Det er en fin måte å se på dine gjentatte utgifter, og se hvor du kan klippe.

Har ingen utgift måned

Hvis du vil samle en haug med penger for å kaste på gjeld innen årets slutt, har du en måned uten bruk, som starter i dag.

En ikke-brukt måned er når du prøver å ikke bruke noen andre penger enn vanlige regninger som leie og verktøy. Du er tvunget til å bli kreativ og avhengig av ditt månedlige utgiftsnivå, kan besparelsene være store.

Hvis du ikke tror det er mulig, sjekk ut disse gode tipsene for å ha en måned uten bruk.

Avbryt noe

Det er mest sannsynlig noe du abonnerer på det du ikke virkelig trenger eller bruker. Avbryt det!

Ta pengene du betalte, og legg det i stedet for din gjeld. Selv en ekstra $ 10 per måned betyr noe.

Noen av tingene vi har avbrutt de siste årene, inkluderer:

  • Kabel-TV (vi bruker bare Apple TV og andre måter å kutte på kabel)
  • Home Phone Service
  • Gym medlemskap (trene hjemme)

Utfordre deg selv til å utføre din gjeldsavbetalingsplan

En fin måte å holde deg på toppen av målet ditt og gjøre fantastiske fremskritt mens du fortsatt har det bra, er å utfordre deg selv.

Gjør det til et spill. Sett månedlige og kvartalsvise mål for deg selv og prøv å slå dem. Dette vil fortsette å betale gjeldsspill i stedet for skremmende. Hvis du endrer tankegangen din, kan du flytte fjell.

Her er noen gode ideer for å betale ned gjelden din et spill.

Siste tanker

Hver og en av oss er annerledes, og vi vil hver ha vår egen gjeldsavlønningsplan. Forhåpentligvis holder noen av disse ideene deg og du kan bruke dem til å oppnå dine egne mål.

En ting vi ikke nevnte ovenfor, men det er viktig å merke seg, er ansvarlighet. Finn noen til å holde deg ansvarlig for dine mål. Det kan være så enkelt som å legge inn en kommentar nedenfor og dele med oss ​​hva du gjør. Vi vil gjerne vite!

Hvilke ideer har du for noen som ønsker å sparke sin gjeldsavdragsplan?

Skrive Inn Din Kommentar