Banker

10 Money Mindset Quotes Å Inspirasjon Real Rikdom

10 Money Mindset Quotes Å Inspirasjon Real Rikdom

Noen ganger er alt vi trenger, en liten inspirasjon for å bli motivert når det gjelder noe - spesielt våre penger. Hvis du vil begynne å bygge ekte rikdom, tar det en tankegangskifte. Og den beste måten å lære riktig penger tankesett å ha, er å se på andre som har fortjent seg til å tjene, tjene, investere og spare penger.

Her er noen av mine favoritt penger tankesett anførselstegn. De betyr noe for meg, og jeg håper at du også finner inspirasjon i dem.

#1. Betydningen av å starte

Den beste tiden å plante et tre var for 20 år siden. Den nest beste tiden å plante et tre er i dag. - Kinesisk ProverbClick To Tweet

Dette sitatet er kjempebra fordi det fremhever en av de største tankesettene vi alle står overfor:at jeg burde ha gjort noe annerledes i fortiden, og det ville gjøre alt bedre i dag. Vel, du kan ikke forandre fortiden. Alt du kan gjøre er å endre fremtiden. Og for å gjøre det, må du starte akkurat nå.

Dette sitatet er det som alltid fører meg til å huske betydningen av å forankre mitt økonomiske liv. Hvorfor skulle jeg gjøre noe i dag og ikke sette det av. Husk neste gang du angre noe.

# 2. Kjenn din verdi

Du blir ikke betalt av timen. Du får betalt av verdien du tar til timen. - Jim RohnClick To Tweet

Arbeide både for en arbeidsgiver og for meg selv har virkelig gjort meg fokusere på hvilken verdi jeg tar med og hva jeg skal betales. Det er ingen truer uttalelse enn dette - du kan alltid bare dukke opp og få en lønnsslipp. Men lønnsslippet ditt vil ikke vokse, og du risikerer å miste lønnslisten i fremtiden.

Eller du kan fokusere på å legge til verdi, bringe dine tanker og ferdigheter til bordet, og være best på hva du gjør. Det spiller ingen rolle om du flipper burgere på McDonalds eller kjører et selskap - det handler om verdien du tar med.

# 3. Gå ut og tjen det

Stå aldri tigger for det du har makt til å tjene. - CervantesClick To Tweet

Jeg kan ikke stå rett, og du skal heller ikke. Alle har makt til å gå ut og tjene inntekt. Du kan få en jobb, du kan gå ut og ha det for å tjene mer penger på siden. Jeg er fast tro på at alle har potensial til å tjene minst en ekstra $ 100 per måned.

Imidlertid er det for mange mennesker der ute som ber om utdelinger, tigger om penger, tigger om tilskuddsprogram for studielån. I stedet for å be, endre penger tankegangen og begynn å tjene!

# 4. Den virkelige tankegangen når du investerer

Jeg forsøker aldri å tjene penger på aksjemarkedet. Jeg kjøper på forutsetningen om at de kunne lukke markedet neste dag og ikke åpne den i ti år igjen. - Warren BuffettClick To Tweet

For mange mennesker er redd for å investere fordi de er redd for å miste penger på aksjemarkedet. Men den statistiske sannheten er at det er svært lite sannsynlig at du kan miste alle pengene du investerer. Enda mer, når du går inn i å investere med denne tankegangen som Warren Buffett, forstår du at du er i det på lang sikt.

Så, når du begynner å investere, skaper du en pengene-tankegang for deg selv som legger vekt på det langsiktige potensialet i investeringen din, og fokuserer på det.

# 5. Sannheten om hva du eier

Vet hva du eier, og hvorfor du eier det. - Peter LynchClick To Tweet

Peter Lynch sa dette om å investere, men det er sant i alle områder av ditt økonomiske liv. Når det gjelder hva du har - ting i huset ditt, din bil, din investering - bør du vite nøyaktig hva du eier og være i stand til å forklare for noen andre hvorfor du eier den.

For eksempel eier jeg denne datamaskinen jeg skriver på fordi jeg driver en Internett-bedrift. Jeg kjøpte denne spesifikke fordi jeg ønsket USB-tilkoblingene for alle de tilfeldige tingene jeg plugger inn i den. På baksiden hadde jeg et gammelt Canon digitalkamera som bare satt i skapet. Jeg hadde ikke brukt det i år, og det samler støv. Jeg kunne ikke fortelle deg hvorfor jeg fortsatt eide den, så jeg oppførte den på eBay.

Ha alltid denne tankegangen når du foretar kjøp i livet ditt.

# 6. Den uventede vil alltid skje

Forvent det beste, forberede seg på det verste. Kapitaliser hva som kommer. - Zig ZiglerClick To Tweet

Når det kommer til penger, vil det uventede alltid skje. Det er ok. Målet er å bare forberede seg på uventede økonomiske kriser, og forhåpentligvis få det beste ut av det.

En av mine favoritthistorier er historien om hvordan Pat Flynn fikk sin start i nettbasert virksomhet. Han begynte allerede en sidestrøm og hans hovedsted, Smart Passive Income, da han ble avskåret fra jobben sin. Han innrømmer at han ikke ville forlate jobben sin, og han prøvde å jobbe hos andre selskaper også.

Imidlertid kapitaliserte han til slutt på sin ulykke og lanserte sin virksomhet. Seks år senere lager han seks tall per måned. Uventet, ja. Men han var forberedt og han fikk det til å fungere.

# 7. Det er ingen snarveier

Muligheten blir savnet av de fleste fordi den er kledd i overalls og ser ut som arbeid. - Thomas EdisonClick To Tweet

Det er mange variasjoner av dette sitatet som du sikkert har hørt: flaks favoriserer den forberedte, formue favoriserer det forberedte sinnet etc. Jeg har til og med sett mange memes på Facebook og Instagram i det siste ganske enkelt å si "Gjør arbeidet ".Hvorfor er så mange fokusert på dette temaet?

Fordi det ikke er noen snarveier. Det er ingen suksess på natten. De fleste over natten suksesshistorier kommer fra folk som har jobbet i årevis og forberedt på muligheten til å oppstå.

# 8. Du kontrollerer pengene dine

Penger er bare et verktøy. Det tar deg hvor som helst du ønsker, men det vil ikke erstatte deg som føreren. - Ayn RandClick To Tweet

Dette er en stor påminnelse om at penger ikke er slutten alle. Det er bare et verktøy, et verktøy som kan kjøpe deg ting. Flere studier har blitt gjort som viser at du bare trenger et visst nivå av inntekt (som er $ 75 000 per år) for å føle deg glad. Utover det gjør de ekstra pengene ikke mye for deg.

Men hva pengene gir deg, er evnen til å kjøpe tid. Du kan kjøpe tid ved å betale folk å gjøre arbeid for deg, slik at du ikke trenger å. Du kan kjøpe tid i form av opplevelser som reise. Men alt dette spiller ingen rolle om du ikke bestemmer og kjører pengene dine mot dine pengemål.

# 9. Fokus på hva du verdsetter

Ikke fortell meg hva du verdsetter, vis meg budsjettet ditt, og jeg forteller deg hva du verdsetter. - Joe BidenClick til Tweet

Dette sitatet tilskrives Joe Biden, men jeg vet at variasjoner av det har blitt sagt i årevis. Jeg elsker det fordi dette pengene tankesett sitatet virkelig får mange mennesker å tenke på hva de virkelig verdsetter. Faktisk kjempet vår gode venn Paula Pant nylig på den samme debatten med en egen variasjon:Du har råd til noe, du har bare ikke råd til alt.

Så, hvis du vil spare for pensjon, gjør det. Men ikke fortell meg at du ikke kan gjøre det fordi du går ut for å spise hver kveld. Hvis du vil reise mer, gjør du det. Men ikke fortell meg at du ikke kan gjøre det fordi du kjøper hver premiumkanal og bruker $ 200 per måned på kabel.

Du kan fokusere på hva du verdsetter, og hva du verdsetter gjenspeiler hvor du bruker pengene dine. Hvis du går tilbake til sitatet ovenfor, er du sjåføren, og du bestemmer hvor du bruker pengene dine.

# 10. En endelig påminnelse om pengene dine tenkemåte

For mange bruker penger de tjente ... for å kjøpe ting de ikke vil ha ... for å imponere folk som de ikke liker. - Vil RogersClick To Tweet

Til slutt tror jeg dette er en stor påminnelse om å sette inn de beste pengene tenkemåte. Hvorfor spiser du penger? Hva kjøper du? Prøver du å "holde tritt med Joneses?"

Ikke vær en av disse menneskene som Will Rogers snakker om. Vær bedre enn det. Sett en smart penger tenkemåte.

Hvilken penger tenkemåte antyder deg?

Skrive Inn Din Kommentar